Победата на Цървена звезда над Лудогорец във втория кръг от

...
Победата на Цървена звезда над Лудогорец във втория кръг от
Коментари Харесай

В Сърбия приветстваха по шампионски "Звезда" след победата в Разград

Победата на " Цървена звезда " над " Лудогорец " във втория кръг от груповата фаза на Лига Европа докара безсънна нощ на последователите на сръбския гранд.

Вместо да спят блажено, радвайки се на единственото попадение в срещата, дело на Гелор Канга в 64-ата минута, и новите 3 точки в актива си, последователите устроиха впечатляващо посрещане на футболистите и треньора Деян Станкович, които се прибраха в Белград през нощта.



Феновете приветстваха своите герои с факли и песни в късните часове.

Най-много внимание получи Канга, на който почитателите връчиха факла със стъпването пред стадион " Райко Митич " ( " Мала Маракана " ). Той пък им отвърна със задно салто като при наслада от гола.
View this post on Instagram

Само дребна част от фамозната агитка на " Цървена звезда " съумя да участва на трибуните на стадиона в Разград и да изгледа онлайн мача. След минималната победа те поздравиха Деян Станкович и футболистите му с песни.

Победата не беше предстояща за последователите, защото четирима от главните футболисти на " Звездашите " са инфектирани с ковид и не дойдоха в Разград.



След две победи в групата - над " Лудогорец " и " Брага ", белградският гранд е водач в класирането. Португалците имат 3 точки, а " Лудогорец " и " Мидтиланд " - по 1.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР