Победата на Рома с 1:0 над Кремонезе беше помрачена от

...
Победата на Рома с 1:0 над Кремонезе беше помрачена от
Коментари Харесай

Стана ясно колко време ще отсъства Дзаниоло

Победата на Рома с 1:0 над Кремонезе беше помрачена от травмата на Николо Дзаниоло. Героят от финала в Лигата на конференциите против Фейенорд напусна наложително в края на първото полувреме. Той падна на рамото си след единоборство със бранителя на гостите Лука Лочошвили и не можа да продължи. 

Дзаниоло незабавно повика лекарския щаб на “вълците ” и беше откаран в болница. Според Sky Sport Italia нападателят е с изкълчено рамо и ще бъде отвън терените сред три и четири седмици. Добрата вест е, че италианският национал няма фрактура на рамото или ключицата. Освен това, не се постанова интервенция. 

Дзаниоло е преследван от травми още от началото на кариерата си. Той към този момент къса предни кръстни връзки и на двете колена, освен това единствено в разстояние на една година. 

В неделя контузия получи и едно от новите попълнения на Рома - Жоржиньо Вайналдум. Нидерландецът е със счупена подбедрица и ще се възвръща няколко месеца, като има действителна заплаха да пропусне Световното състезание.

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите мачове от италианските Serie A и Coppa Italia, онлайн, в ефира на MAX Sport 3.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР