Победата на Ливърпул над Манчестър Юнайтед със 7:0 в дербито

...
Победата на Ливърпул над Манчестър Юнайтед със 7:0 в дербито
Коментари Харесай

Клоп за дербито с Юнайтед: Искам специален мач от моя отбор

Победата на Ливърпул над Манчестър Юнайтед със 7:0 в дербито предходната година е резултат, който се получава един път в живота, а в неделя ще има " специфичен " мач, съобщи мениджърът на " алените " Юрген Клоп.

Манчестър Юнайтед на Ерик загар Хаг полетя високо през предишния сезон след спечелването на Купата на лигата, което постави завършек на шестгодишен трофей без трофей, само че записа най-тежката си загуба против Ливърпул за 92 години.

" Знаехме, че 7:0 е изродски резултат, който се случва веднъж в живота. И в случай че това оказва помощ на някой в идващия мач, това е на отбора, който е изгубил, а не на този, който е спечелил ", сподели още гернаският треньор на конференцията си.

" Ние играем футболен мач против исторически противник вкъщи. Искам да видя специфичен мач от моя тим ", добави той.

Ливърпул е водач във Висшата лига, а Юнайтед е на шесто място в класирането - на 10 точки от върха.

Тимът от " Олд Трафорд " има единствено една победа в последните си пет мача във всички шампионати.

Клоп счита, че Манчестър Юнайтед е по-добър тим, когато е опрян до стената.

" Не обичам доста всички тези приказки. Колкото повече приказват неприятни неща за тях, толкоз те се показват по-добре. Така е било постоянно ", сигурен е мениджърът.

" Искам да се уверя от нашата позиция, че ще бъдем 100% фокусирани върху верните неща, само че ние сме човешки същества ", добави той.

Германският треньор счита, че ротацията в тима му е значима поради идния четвъртфинал за Купата на лигата против Уест Хем в сряда и с гостуването на Арсенал идващия уикенд.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР