Победата на лидера Наполи с 3:2 над Удинезе за пореден

...
Победата на лидера Наполи с 3:2 над Удинезе за пореден
Коментари Харесай

Спалети: Не можем да приемаме класирането за даденост

Победата на водача Наполи с 3:2 над Удинезе за следващ път сподели, че футболистите на отбора не могат да одобряват позицията си в класирането за даденост, сподели старши треньорът Лучано Спалети.

Отборът на Спалети поведе с 3:0, само че беше на път да пропусне шанса да сложи клубен връх от 11 следващи победи в Серия А в границите на един сезон, когато запасите на Удинезе Илия Несторовски и Лазар Самарджич означиха попадения в края на мача.

" Всяка победа е битка и последните 15 минути от този мач демонстрираха какъв брой доста са постигнали тези играчи до момента, само че те не би трябвало да одобряват класирането си за даденост ", сподели Спалети пред DAZN.

" Мислехме, че мачът свърши и свалихме крайници си от газта, само че мачът в никакъв случай не свършва, тъй като когато можеш да вкараш играчи от пейката като Несторовски, те могат да намерят път, в случай че не поддържаш високо темпото ", добави той.

Наполи влиза в паузата за Световното състезание на върха в класирането на Серия А, като идващият им мач следва чак при започване на януари. Спалети към момента е внимателен по отношение на мненията за продобиване на купата.

" Има шестима кандидата и всички те са наоколо. Видя се, че са нужни единствено няколко минути, с цел да се основат проблеми. Този мач ще ни помогне, тъй като това не се е случвало до момента, само че би трябвало да сме още по-решителни и съсредоточени до дъно във всеки дуел ", съобщи експертът.

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите мачове от италианските Serie A и Coppa Italia, онлайн, в ефира на MAX Sport 3.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР