Победата на Жоан Лапорта в битката за президентския пост в

...
Победата на Жоан Лапорта в битката за президентския пост в
Коментари Харесай

Меси иска гаранции от Лапорта, за да остане в Барселона

Победата на Жоан Лапорта в борбата за президентския пост в Барселона даде вяра на почитателите на тима, че оставането на Лионел Меси на " Камп Ноу " е съвсем обезпечено. Информациите са, че огромната звезда на каталунците е удовлетворен от този избор, само че това не значи автоматизирано, че ще подпише нов контракт.

За всички е ясно, че клубът е в тежка финансова рецесия. Все още се чакат окончателните резултати от одита, само че се твърди, че задълженията надвишават един милиард евро. Лапорта е наясно с това и ще му се наложи да ръководи Барселона в един от най-тежките за клуба моменти. Въпреки това президентът даде обещание по време на предизборните си изяви, че на " Камп Ноу " още веднъж ще има звездни имена и съставът ще бъде освежен. От лагера на Меси желаят да получат ясни доказателства, че тези обещания могат да бъдат изпълнени на фона на финансовата рецесия.

Желанието на аржентинеца е да продължи да печели титли в последните години от своята кариера и ще избере този план, който може да му подсигурява това. В този смисъл Пари Сен Жермен и Манчестър Сити към момента имат вяра, че могат да се окажат по-атрактивни за Меси сега. От " Етихад " към този момент работят много деликатно, само че чакат единствено един знак от щаба на Меси, с цел да излязат с съответна оферта за него. В Париж също изчакват да видят какво ще се случи, въпреки че от клуба към този момент неколкократно оповестиха в прав текст, че биха желали да привлекат аржентинеца.

Очаква се до края на месеца Меси и татко му да бъдат поканени на публични диалози от новото управление на клуба. След тези срещи огромната звезда на Барселона може би ще има доста по-голяма изясненост за бъдещето си. Официалната позиция на самия състезател е, че вземе решение едвам след края на сезона.

Лапорта желае Меси да подпише подобен контракт, който да подсигурява, че ще остане в клуба до края на кариерата си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР