Победата на ГЕРБ е пирова. Странно звучат думите на Бойко

...
Победата на ГЕРБ е пирова. Странно звучат думите на Бойко
Коментари Харесай

Проф. Румен Гечев: Победата на ГЕРБ е пирова

" Победата на ГЕРБ е пирова. Странно звучат думите на Бойко Борисов, че няма искания към премиерското място. Явно той се пробва това да наподобява като жест на благосклонност, само че в действителност е знак за суматоха. За всички е ясно, че ГЕРБ, която беше отпред на страната 12 години, е обрасла в корупция. Тя е толкоз токсична, колкото и Движение за права и свободи, която го поддържаше през годините ", разяснява депутатът от " Българска социалистическа партия за България " проф. Румен Гечев в тв ефир.
Според него предлагането им някакви самостоятелни сякаш хора да водят договаряния за държавно управление от тяхно име е извънредно екзотична и едва ли някой ще отиде да договаря с тези медиатори.  
" Възможно е останалите партии да създадат управническа коалиция, в случай че се реализира единодушие по основни въпроси. Те са свързани с това какви краткосрочни и средносрочни ограничения ще бъдат подхванати за стопанската система и за външнополитическите провокации. Трябва да се обединим, само че не " за " или " срещу " НАТО или някой различен, а за националния ни интерес ", прикани проф. Гечев.
Българска социалистическа партия от дълго време споделя, че глобите против Русия не работят за Европейския съюз, и се е оказа права, напомни той. " Отдавна сме декларирали, че сме срещу въвличането на България в спора в Украйна. Ще настояваме за намирането на спокойно решение, а не за усложняване на спора ", безапелационен е проф. Гечев.

 >

 
 
 
  />
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР