Победата на емигрантката Росица над опонентката й Радилена в поредния

...
Победата на емигрантката Росица над опонентката й Радилена в поредния
Коментари Харесай

Почерпената Росица уби зайче във „Фермата“?


Победата на емигрантката Росица над съперничката й Радилена в следващия женски двубой във „ Фермата “ стартира с празненство и завърши със гибелта на едно от зайчетата в стопанството.

След като победителката цяла нощ не заспа, прекарвайки времето си в лятната кухня и надигайки чаши с алкохол от почерпката, рано сутринта тя реши да нахрани животните в стопанството. Стигайки до зайчарника, Роси хвана един от мъничетата и го занесе в обора, с цел да види дали ще яде от храната за пилетата. Явно на зайчето храната му е харесала, което предизвика Росица да вземе по-голямо количество и да го постави и на братята му.

На сутринта обаче се оказа, че един заек е умрял. Александра първа откри безжизненото му тяло, което я накара да стартира следствие за повода на гибелта му. Разпитвайки всички тя стигна до заключението, че в купичката им има храна, предназначена за пилетата и гъските.

След като всеки от останалите фермери отхвърли да е хранил животните, стана ясно, че единствената, която може да го е направила, е Росица. Емигрантката удостовери, че е дала от въпросната храна на зайците, и това най-вероятно е била повода за гибелта на едното от тях.

Смъртта на животното принуди водещия Андрей да привика Александра, Нури и Ваня отвън рамките на стопанството и всички дружно да изгледат записите с дейностите на Роси. Завръщайки се в стопанството участниците оповестиха, че държанието на емигрантката по отношение на животното не е задоволително, и най-вероятно е предизвикала гибелта му. Това наложи продукцията да накаже фермерите, отнемайки им ключа от сандъка с спомагателните лакомства.

Разбира се, случилото се стана мотив за сериозна полемика на висок звук във фермата и замяна на нападки кой, по какъв начин и с какво би трябвало да храни животните. Въпреки че Роси се извини за държанието си, останалите фермери не се умилостивиха. „ Не може да правиш произволи към животните “, ядоса се Дидо, а Милена непосредствено разгласи, че Росица е имала шанса, че тя не я видяла какво е направила, с цел да се саморазправи с нея.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР