Победата на Черноморец (Балчик) над Лудогорец III в Разград с

...
Победата на Черноморец (Балчик) над Лудогорец III в Разград с
Коментари Харесай

Бранител на Балчик: Целта ни е да печелим всеки мач

Победата на Черноморец (Балчик) над Лудогорец III в Разград с 3:1 узакони първото място на тима в Трета Североизточна Лига. Централният защитник на балчиклии Данчо Радев съобщи след успеха за Sportal.bg
 

" Още една победа постигнахме към главната си цел - първото място и присъединяване във Втора Лига. Всички в тима сме настроени за победи до края. Дори към този момент не виждам какъв брой мача ни остават, тъй като главната ни задача е да печелим. Но аз съм прелестно сюрпризиран от младия отбор на Лудогорец. Опитват се да играят футбол. Много добре и устойчиво подредени бяха. Млади момчета, които играят с готовност, гонят, бягат, гледат да пресират и държат топката, само че нямат опит. Теренът беше отлично квалифициран. Може би в случай че продължат със същите темпове, ще получат и опита, от който се нуждаят. Първия гол стана след наша неточност, само че бързо се върнахме в мача, положихме старания и спечелихме справедливо ", сподели Радев.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР