Победата на Бойко Борисов и ГЕРБ на парламентарните избори е

...
Победата на Бойко Борисов и ГЕРБ на парламентарните избори е
Коментари Харесай

Георги Марков: Победата на Борисов е уникална, той ще се върне на бял кон

Победата на Бойко Борисов и ГЕРБ на парламентарните избори е неповторима. Основата на успеха е джипката, която стана знак на смяната на България, и невероятната му интернационална активност. В това е уверен Георги Марков, някогашен парламентарен арбитър и кандидат-депутат от гражданската квота на ГЕРБ.

Той разяснява решението на Борисов да се откаже от депутатското си място в бъдещия 45-и парламент.

" Българският министър председател Бойко Борисов побеждава за пети следващ път на парламентарни избори, той е европейски първенец. Той има 9:0 победи против Българска социалистическа партия, чийто член е шефът на ПЕС. Борисов докара 34 държавни глави от Европа за България по време на европейското председателство ", изброи Марков.

Според него отводът на Борисов да бъде народен представител е " извънредно мощен политически ход ".

" Не може да си возил Камерън, да си възпитаник на Меркел, тя го одобри като кмет. Меркел на Бойко заложи и той не я изложи. Как го виждате да седне с Бабикян, Хаджикян и да слуша нелепостите на Мая Манолова?! ", сподели Георги Марков.

" Моят съвет е – джипката им я даваш да си търсят министър председател. Те имат Отечествен фронт ", разяснява още той.

Пред бТВ Марков обърна внимание, че новите в Народното събрание даже не желаят да му дадат председателското място на Народното събрание. Той предвижда, че ще имаме сюжета " Беров " и " Орешарски ".

" В сряда говорихме. Виктор (Орбан, бел. ред.) чака 8 години унгарските социалисти, ти (Борисов, бел. ред.) ще чакаш минимум 8 месеца. Не ги бива за нищо, смешни са ", разкри Марков.

И заключи, че откакто имаме в този момент нови ръководещи, Борисов ще се върне на бял кон.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР