Победата на бившия американски президент Доналд Тръмп на изборите през

...
Победата на бившия американски президент Доналд Тръмп на изборите през
Коментари Харесай

Борис Джонсън: Завръщането на Тръмп в Белия дом може да бъде голяма победа за света

Победата на някогашния американски президент Доналд Тръмп на изборите през 2024 година може да е това, от което светът се нуждае сега , съобщи някогашният английски министър председател Борис Джонсън в колонка за " Дейли мейл ".

" Ако се вгледате във обстоятелствата, в действителност може да се потвърди - и аз мога да го направя в този момент - че президентството на Тръмп може да бъде тъкмо това, от което светът се нуждае ", написа някогашният министър-председател.

Джонсън прикани своите " арогантни другари " , които се опълчват на кандидатурата на Тръмп, да се успокоят. " Всички ние би трябвало да пораснем и да свикнем с тази вероятност. Ако той постъпи вярно и поддържа украинците - а аз имам вяра, че той ще го направи - президентството на Тръмп може да бъде огромна победа за целия свят ", добави политикът.

Бившият английски министър председател акцентира, че " не омаловажава " " забележителните качества " на сегашния президент на Съединени американски щати Джо Байдън и " не омаловажава грубата неточност на Тръмп " - щурмуването на Капитолия през януари 2021 година

Президентските избори в Съединени американски щати са планувани за 5 ноември 2024 година В конкуренцията вземат участие трима самостоятелни претенденти, същият брой от Демократическата партия, в това число Байдън, и четирима политици от Републиканската партия, в това число Тръмп. Окончателното решение за това кого партиите ще предлагат за претендент за президент ще бъде взето на първичните избори.
 Тим Скот ще поддържа Доналд Тръмп
Тим Скот ще поддържа Доналд Тръмп

Нови разбърквания в Републиканската партия

Към момента, съгласно медийната компания RealClearPolitics, Доналд Тръмп води в изследванията на публичното мнение .

Средният му рейтинг е 66,1%. След Тръмп се подрежда някогашният губернатор на Южна Каролина и някогашен дипломат на Съединени американски щати в Организация на обединените нации Ники Хейли (11,5 процента), следвана от губернатора на Флорида Рон Десантис (10,5 процента).
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР