Победата на Айова със 71-69 срещу UConn в мача на

...
Победата на Айова със 71-69 срещу UConn в мача на
Коментари Харесай

Мачът на финалната четворка на Айова-UConn привлече 14,2 милиона зрители, най-много в историята на женския колежански баскетбол

Победата на Айова със 71-69 против UConn в мача на финалната четворка на NCAA в петък притегли 14,2 милиона фенове, най-вече в женския лицей история на баскетбола, съгласно ESPN.

Мачът сътвори най-голямата публика за баскетболен мач - колежански или професионален - и беше второто най-хубаво нефутболно телевизионно предаване за мрежата.

Цифрата в петък е по-висока от всеки мач от Световните серии и финалите на НБА предходната година. ESPN сподели, че играта е достигнала своя връх от 17 милиона фенове.

Айова против UConn усъвършенства връх за гледане, подложен единствено дни преди този момент, когато Hawkeyes победиха LSU в Elite Eight в понеделник с 12,3 милиона фенове.

Кейтлин Кларк, най-хубавият голмайстор за всички времена в историята на NCAA, още веднъж имаше огромен мач, с цел да поведе Hawkeyes над Huskies. Тя падна с 21 точки — под междинното й равнище от 31,7 точки на мач — само че беше допълнена от рекордните 23 точки на второкласничката нападател...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР