Победа!!! Възраждане спечели делото срещу престъпната прокуратура и престъпната ДАНС!

...
Победа!!! Възраждане спечели делото срещу престъпната прокуратура и престъпната ДАНС!
Коментари Харесай

Костадинов: Възраждане спечели делото срещу престъпната прокуратура и престъпната ДАНС

" Победа!!! Възраждане завоюва делото против незаконната прокуратура и незаконната ДАНС!
Спечелихме тази борба, ще спечелим и войната ", във Facebook след решението на Върховният касационен съд (ВКС), който отхвърли настояването на прокуратурата за изтриване на партия " Възраждане "..
 Върховният съд отхвърли настояването за изтриване на партия Възраждане Върховният съд отхвърли настояването за изтриване на партия " Възраждане "
Върховният касационен съд (ВКС) отхвърли настояването на прокуратурата за изтриване на партия " Възраждане ". През юли предходната година държ...
" България ще бъде още веднъж велика, а народът ни ще бъде съживен!
Време ни е за Възраждане!
Да живее България! "
През юли предходната година държавното обвиняване изиска изтриване на регистрацията на групировката на Костадин Костадинов и нейното разформироване. Прокуратурата тогава разгласи, че се е задействала по сигнал и последвала инспекция, която открила голям брой нарушавания, свързани с регистрацията на партията.
 Възраждане упорства за разформироване на прокуратурата и арест на Иван Гешев " Възраждане " упорства за разформироване на прокуратурата и арест на Иван Гешев
Държавата е отвлечена и крадецът вика " дръжте крадеца ", сигнализира пред кабинета на основния прокурор водачът на партия " Възраждане " Коста...
В края на февруари т.г. Софийският градски съд отхвърли предявения от градската прокуратура в София иск и по този начин делото стигна до висшите магистрати, които отсъдиха в интерес на партия " Възраждане ".
Върховен касационен съд осъди страната посредством Върховна касационна прокуратура да заплати на партия " Възраждане " 1200 лева за направени разходи. Съдебното решение е дефинитивно.
Още детайлности.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР