Победа срещу ЦСКА в последния кръг на груповата фаза на

...
Победа срещу ЦСКА в последния кръг на груповата фаза на
Коментари Харесай

Жозе Моуриньо: Каквото и да стане в Украйна, трябва да победим

Победа против ЦСКА в последния кръг на груповата фаза на Лигата на конференциите е главната цел пред " Рома ". " Вълците " са на второ място в класирането, като имат 10 точки. Лидер е " Бодьо Глимт " с 11, а трети е " Зоря " Луганск с 6.

Докато в София " Рома " се изправя против " алените ", в Украйна един против различен играят " Зоря " и норвежците.

" През предишния сезон " Рома " приключи на 7-мо място. И поради това се постанова да играем в този шампионат, тъй че той се трансформира във значим за нас. Разбира се, всеки желае да играе в Шампионска лига, само че завършихме 7-ми и това е нашият шампионат. В утрешния мач ориста ни не е в наши ръце, тъй като зависи от протичащото се в Украйна. Каквото и да се случи обаче, би трябвало да победим. Ако не спечелим, нищо няма да се случи, тъй че би трябвало да се опитаме да спечелим ", съобщи Моуриньо пред bTV.

Снимка: Lap.bg

ЦСКА към този момент загуби своите шансове да продължи напред в шампионата и напролет.

" Стойчо Младенов ще ви каже неговите усеща и упоритости. Няма значение къде сме в класирането, обикновено е всички да желаеме да играем добре и да спечелим дуела. Това е същността на футбола. Те са в борба за купата с " Лудогорец ". Дали той ще се концентрира върху идващия уикенд… Не съм сигурен. Това е нещо, което единствено Стойчо може да ви каже ", сподели Специалния.
View this post on Instagram

В първия мач сред двата отбора при започване на акцията ЦСКА загуби с 1:5 в Рим.

Срещата от националния стадион в София може да гледате директно по bTV Action от 19:00 ч. на 9 декември.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР