Победа над Перу ще бъде жизненоважна за шансовете на Дания

...
Победа над Перу ще бъде жизненоважна за шансовете на Дания
Коментари Харесай

Аге Херайде: Победа над Перу ще бъде жизненоважна за надеждите на Дания

Победа над Перу ще бъде жизненоважна за възможностите на Дания за положително показване на международното състезание. Това съобщи старши треньорът на " аления динамит " Аге Херайде. Двата отбора се срещат в събота в мач от група " С ", в която са още отборите на Франция и Австралия.

" Мачът Перу против Дания е доста значим и за двата тима, тъй като Франция е абсолютният любимец в тази група. Ако желаеме да се борим за второто място, на следващия ден би трябвало да вземем точки. Излизаме да дадем всичко от себе си ", сподели 64-годишният експерт.

Треньорът разкри, че датчаните ще разчитат на физическия жанр на игра с висока преса и доста центрирания от статични положения. " Трябва да бъдем изобретателни в играта и да използваме мощните си страни, даже и това да постанова да използваме доста центрирания. Искам играчите ми да стигат до последната третина на терена оптимално бързо и да работят първи с топката, когато тя е във въздуха ", добави Херайде. Мондиал 2018 1 кръг, събота 16 юни  Перу 19:00предстои  Дания
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР