Победа и загуба записаха елитните юношески гарнитури на Локомотив в

...
Победа и загуба записаха елитните юношески гарнитури на Локомотив в
Коментари Харесай

Победа и загуба за юношите на Локо

Победа и загуба записаха елитните младежки гарнитури на Локомотив в мачовете преди светлите християнски празници. Старшата U19 удари като посетител Дунав в Русе с 0:1 и прекъсна серията от неузачи. Тревожи обаче ситуацията на тима младша възраст U17, който през лятото си разреши нелепостта да ангажира за асистент треньор каратист, ритал футбол в дървените групи по селата. Черно-белите на Кириакус Георгиу загуби визитата си на Славия с 2:0 и са на 8 точки даже зад отбора на село Марково.
Единственото попадение в срещата край Дувама осъществя бранителят Николай Георгиев през първото полувреме. През втората част не паднаха голове и черно-белите се поздравиха с трите точки от срещата. За Локо присъединяване взеха играчите от представителния отбор Архан Исуф, Петър Главчев, Димитър Законов и Николай Георгиев, както и трениращите с мъжете Алесандро Хожабрапур и Васил Иванов. С триумфа пловдивчани съумяха да изоставен позорното за престижа на клуба 13-о място и се изчакачиха до 11-а позиция.

Вчера Локомотив U17 позволи проваляне с 2:0 като посетител на Славия в София. " Черно-белите " можеха на няколко пъти да открият резултата, само че многото пропуски през вратата на " белите " им попречиха да поведат. В 60-та минута столичани откриха за 1:0, а Кристиян Костадинов оформи крайното 2:0. Мартин Паскалев, Филип Колев и Ириней Айлов имаха късмет пред гола, само че не съумяха да осъществят. Локомотив е на 10-то място в класирането с актив от 31 точки.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР