Победа и нищо друго! За това ще се бори българският

...
Победа и нищо друго! За това ще се бори българският
Коментари Харесай

"Лудогорец" срещу АЕК - победа и нищо друго

Победа и нищо друго! За това ще се бори българският първенец " Лудогорец " в срещата от четвъртия кръг на груповата фаза на Лига Европа. Съперникът е АЕК Ларнака, а мястото на конфликта - стадионът в Разград.

Кампанията за " орлите " в европейските клубни шампионати стартира разочароващо. След 3 кръга " Лудогорец " няма победа в своя актив. Това слага тимът на трето място в класирането единствено с 1 точка. Тя пък бе извоювана точно против кипърския тим в мача в Ларнака.

Снимка: Lap.bg

Срещата против АЕК преди две седмици (25 октомври) бе дебют за новия треньор Антони Здравков отпред на " орлите ". Той обаче не приключи с предстоящата победа, за това наставникът сложи спечелването на трите точки като основа задача пред играчите си за мача в Разград.
Мисия " Задължителна победа " (ВИДЕО) Шансовете ни са дребни, само че ще се борим, отсече Антони Здравков
" Ще се борим до дъно! Трябва да победим и да запазим интригата в групата. Направихме неверни стъпки, които ни попречиха да натрупаме повече точки ", съобщи Здравков.

Ситуацията в групата в действителност е много заплетена. Въпреки самотната точка в актива, разградчани имат късмет да продължат напред. Това минава през 3 наложителни победи и загуби на любимците. Мечтите за 1/16-финал на " Лудогорец " обаче могат да приключат още довечера, в случай че успеха не бъде реалност след цялостните 90 минути.

Добрата вест е, че Антони Здравков няма проблеми с контузени футболисти. Той няма да може да разчита единствено на трайно контузените Абел Анисе, Владислав Стоянов и Драгош Григоре.

Дали " Лудогорец " ще продължи да мечтае? Ще стане ясно след мача, който стартира в 22:00 ч.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР