“Победа АД представи впечатляващото си портфолио от бисквити, вафли, бонбони,

...
“Победа АД представи впечатляващото си портфолио от бисквити, вафли, бонбони,
Коментари Харесай

Българска гордост! Бонбоните “Черноморец” покориха ценителите на шоколада в Кьолн

“Победа ” АД показа впечатляващото си портфолио от бисквити, вафли, бонбони, кексове и кроасани на най-голямото ревю в света за захарни и сладкарски произведения  – ISM 2024, гр. Кьолн, Германия.

 

Любимите на генерации българи бонбони “Черноморец ” покориха ценителите на сладките изкушения и шоколадови наслаждения по време на най-голямото ревю в света за захарни и сладкарски произведения  – ISM 2024, гр. Кьолн, Германия. Там “Победа ” АД показа настоящото портфолио на компанията, включващо артикули в категории: Тунквани и Нетунквани бисквити, Тунквани и Нетунквани вафли, Мини кексове и Кроасани. Представени бяха и нови артикули, последващи трендовете в сектора.

 

Безспорно максимален интерес провокира именития бранд бонбони “Черноморец ”, който завоюва сърцата на ценителите с впечатляващата си рецепта, съчетаваща нежността на тънък фъстъчен крем, свежи портокалови корички и криспи, правещи вкуса вълнуващ и различим.

 

Изключителната точност и любовта, които майсторите-технолози на “Победа ” АД влагат в изработката на именитите бонбони, привлякоха известната с перфекционизма си немска аудитория, ето за какво не след дълго “Черноморец ” се чака да станат част от асортимента на водещи търговски обекти в Германия.

 

Наред с бонбоните, в границите на ISM 2024, екипът на „ Победа “ АД показа настоящото портфолио на компанията, включващо артикули в категориите: Тунквани и Нетунквани бисквити, Тунквани и Нетунквани вафли, Мини кексове и Кроасани. Представени бяха и нови артикули, последващи трендовете в сектора.

 

С дългогодишния си опит на експортни пазари, комерсиалните представители на родния производител още веднъж сътвориха нови бизнес благоприятни условия и демонстрираха, че „ Победа “ АД с право се подрежда измежду най-хубавите производители от хранителния отрасъл на остарелия континент.

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР