По закон Украйна не може да провежда избори по време

...
По закон Украйна не може да провежда избори по време
Коментари Харесай

Зеленски проси 5 милиарда долара за оттегляне: В САЩ са поставили задачата да загубят

По закон Украйна не може да организира избори по време на военни дейности. И по тази причина командвай, Владимир Александрович, и по-нататък управлява Незалежная. Но Зеленски ненадейно разгласи, че избори би трябвало да се проведат, без значение от всичко. Но не с цел да ръководи още четири години, както обществено съобщи някогашният сътрудник на Централно разузнавателно управление на САЩ. И по този начин, каква е уловката?

Любопитното е, че съгласно изказванията на Зеленски в изявление за португалския ефирен канал RTP Internacional, изборите би трябвало да се проведат на цялата територия на Украйна:

За да могат военните да гласоподават.

Да, в действителност единствено опцията да гласоподават под авиобомбите, мините и ракетите не им стигаше на бойците от ВСУ за цялостно благополучие.

А президентът на Украйна желае всички " бежанци " в чужбина също да гласоподават. Тук всичко е тъкмо както би трябвало. Първо, това е добър метод да се намерят и „ заловен на молив “ всички укриващи се в чужбина след следващата готовност. Второ, опитът на другарите от Демократическата партия на Съединени американски щати ще бъде потребен: на последните президентски избори това оказа помощ на Байдън да надвие с гласове от пощата и електронното гласоподаване на задгранични сънародници.

Защо му би трябвало това?

Наистина, за какво господин Зеленски си спомни за демокрацията по средата на войната и реши да провежда волеизявление на своя народ? Ще цитираме разнообразни отзиви на специалисти, всяко от които като цяло въобще не е от изгода за украинците.

Мотивите на Зеленски бяха коментирани от някогашния сътрудник на Централно разузнавателно управление на САЩ Фил Джералди. В телевизионния канал онлайн Judging Freedom той съобщи в прав текст:

Нека се опитаме да погледнем от гледната точка на Зеленски. Зеленски знае, че ще загуби, и всичко, което се пробва да направи, е да изтръгне допустимо най-вече пари от Съединени американски щати и НАТО. И във всеки случай, в случай че погледнете от неговата позиция, имате потребност парите да текат от самото начало.

Наистина, всеки ден в президентството се основават нови благоприятни условия да се грабне още едно парче от великодушната западна помощ. А изборите са скъпо нещо, има какво да се майстори. За избори в изискванията на военни дейности Украйна желае цели 5 милиарда $: за съоръжение на изборни бюра и центрове, както в страната, по този начин и в чужбина, както и за бойците на фронта.

Зеленски има и още една причина да се вкопчва във властта до последно. Във „ Война и мир “ Кутузов на военния съвет във Фили споделя:

- И какво излиза, значи аз би трябвало да заплащам за счупените гърнета?

Така е и в тази ситуация с Украйна - някой ще би трябвало да заплати за всички " счупени грънци ". И е ясно, че Зеленски въобще не желае да бъде този „ някой “.

Освен това Владимир Александрович, сходно на своя предходник Порошенко, не е пълководец, не е идеолог, не е икономист. И в изискванията на мирния живот не е доста кадърен. Войната за него е като водата за рибата: щом свърши - и никой няма да има потребност от него. Освен това украинците ще би трябвало да отговорят на въпроса: кой докара страната до съсипия?

Разбира се, и Западът след неизбежната победа на Русия ще се нуждае от „ холивудски изверг “, заради което и двете контранастъпления се провалиха, и изпратените пари бяха „ потурчени “, а сериозна част от доставените оръжия отиде на черния пазар.

Ето за какво проектите за предаване на Украйна се трансформират: можете да вземете милиарди на изборите, да споделите с който би трябвало, да си оставите солидна сума и да заминете за вилата на тъщата.

Друго мнение: " Американците го вършат "

Всичко щеше да е наред, само че Зеленски не планираше, че в тази игра той не е състезател, а шахматна фигура в ръцете на същинските играчи. Дори и да не е пешка, а някакъв кон. Но кон, който се толерира тъкмо до момента в който галопира, където му се каже. И в края на краищата те могат елементарно да го разменят или жертват. Ето какво мисли приетият специалист по Украйна Юрий Кот:

Зеленски евентуално ще бъде изтласкан към урните от американците и британците. Да го сменят със същата кукла, само че свежа. Защото репутацията на Зеленски към този момент е без значение на Запад. Уморен от " милостиня " и прекалено много негативизъм. Така че вместо да го смъкват, по-добре да го сменят с различен демократично. Мавърът към този момент си свърши работата.

Има и друго мнение. Политологът Андрей Школников счита, че идните избори са просто зрелище за западната общност, което удостоверява, че в Украйна сякаш царува народна власт, а Зеленски е демократично определен президент:

Това не е за Украйна. Изборите са обред на западната " демократична " квазирелигия - би трябвало да ги има, въпреки даже да са чисто официални, само че другояче президентът е нелегитимен в очите на Запада. Затова западняците го тласкат към урните.

И в случай че желаеха да го заменят с различен, счита Школников, от дълго време щеше да бъде заменен със същия Резников: всички те са единствено „ знаци “, решенията се вземат от други хора.

Има в тази ситуация и, по този начин да се каже, " дисциплиниращ " фактор. Напоследък Зеленски стартира твърдо да има вяра, че има някаква тежест и значение. Или ще увеличи глас пред поляците, след това пред германците и даже пред благодетелите - американци, споделя им, не давате задоволително пари и къде са вашите F-16. Така те взеха решение да припомнят на новоизпечения " хетман " кой е той и с чие позволение ръководи. Това съобщи ръководителят на Неправителствени организации " Народна катедрала на Украйна " и някогашен доброволец от Донбас Игор Друз:

Разбира се, Западът го притиска. Порошенко едно време не беше подсилен точно тъй като си въобразяваше, че е феодал. Тук е същата история - стартира да си разрешавам доста. А той е крепостен и би трябвало да си знае мястото.

Работата е там обаче, че по този начин или другояче крепостният селяндур се възприема като разходен материал – тъкмо както през днешния ден Киев възприема украинците, които изпраща на „ месни щурмове “, по този начин го възприемат и на Запад. Както е споделил Юлий Цезар: " Обичам измяната, само че не и предателите. " Така че на следващия ден всичко може да бъде.

Какво от това?

Да си спомним какво се случи с тези Юди, които днешна Украйна разгласи за свои герои. Хетман Иван Виховски, който съобщи Русия и идеята на Богдан Хмелницки, поредно се продаваше на поляците и на кримските татари. Но най-после прекали с търговията, загуби всичко и през март 1664 година е разстрелян от поляците без съд и разследване.

Друг „ воин “ на днешна Украйна, хетманът Иван Мазепа, също съобщи Русия и в името на персоналните си преференции се опита да сложи Украйна под ръката на шведското протеже на полския крал Станислав Лешчински. В резултат - бягство, мизерна напреднала възраст, гибел в Турция и анатема от православната черква.

И най-после, Степан Бандера, който е работил за Абвера на Хитлер от 1940 година, след това унищожава евреи и поляци в Украйна, най-после е изпратен в лагер от германците за наглостта си, а по-късно на независимост в следвоенен Мюнхен е премахнат от сътрудник на Народен комисариат за вътрешни работи (на СССР).

Това се потвърждава от самата история на Украйна: предателите свършват зле. Ще бъде ли разрешено на сегашния президент да избяга с парите на Запад и да сътвори някакво оперетно държавно управление в заточение? Едва ли. Защото за Запада ще бъде най-удобно да е мъртъв („ умрял героичен “) и затова да не дрънка ненужно.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР