По закон смъртен акт се издава на базата на два

...
По закон смъртен акт се издава на базата на два
Коментари Харесай

Съобщението за смърт на Ангел Христов с печата на частна болница, управителят отрича

По закон смъртен акт се издава въз основата на два документа - известие за гибел и персонална карта на умрелия.

" Личната карта беше изтекла, само че в действителност това мен не ме касае, че е изтекла. Мисля, че бе със период до 2018 година Съобщението за гибел пък бе от болница " Свети Иван Рилски 2003 " - че гибелта е настъпила в лечебното заведение ", безапелационна бе Паучева. 

По думите й при сравняване на данните от персоналната карта и съобщението за гибел обаче открила противоречие. А точно, че по персонална карта умрелият се споделя Ангел Христов Христов, а в съобщението за гибел било посочено името Ангел Христов Ангелов. При установеното несъответствие служителката на ГРАО върнала документите за корекция в частната болница " Св. Иван Рилски 2003 ". От лечебното заведение поправили грешката си, удостоверявайки това с автограф и щемпел.

Управителят на " Св. Иван Рилски 2003 " доктор Ени Лефтеров обаче отхвърли да застане персонално пред медиите и да изясни в действителност ли в лечебното заведение е установена гибелта на Ангел Христов. " Смъртта на господин Христов не е открита тук ", безапелационна пък бе служителка на частната болница, изпратена от шефа да беседва с публицистите.

От лечебното заведение отхвърлиха да дават отговори и на въпросите - лекуван ли е Геле при тях и дали въобще е бил одобряван в някое поделение. Причината за гибелта му, както и времето на настъпването й, ще бъдат изяснени от съдебномедицинската експертиза, която ще бъде осъществена в София.

В съобщението за гибел на Ангел Христов е посочено, че той е умрял от сърдечна непълнота и солиден инфаркт на миокарда.

Тялото му пък е било намерено от полицията в Дупница в катафалка на погребална организация до гробищния парк в града към среднощ в събота против неделя, съобщи " 24 часа ". Точно оттова и трупната кола за спешна помощ на Спешна помощ го е взела и транспортирала до моргата в Кюстендил, по предписание на полицията, а по-късно и в столицата.

От траурната организация отхвърлят да оповестят те пък от кое място са взели тялото и за какво е било оставено през нощта до гробищата.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР