По всяка вероятност ромският бос си е осигурил доживотен затворИмето

...
По всяка вероятност ромският бос си е осигурил доживотен затворИмето
Коментари Харесай

Ето какво стои в основата на войната между двата ромски клана в Нова Загора

По всяка възможност ромският необут си е обезпечил пожизнен затвор
Името на 39-годишния Рушид Рушид, който простреля двама и рани седем в свирепа циганска кавга в Нова Загора не е познато за правосъдната ни система.

Оказа се обаче, че точно той е индивидът, снабдявал бардаците в Германия и Нидерландия с мургави проститутки от Нова Загора, Айтос, Сливен и Ямбол.

Оказа се, че точно война за проститутки е в основата на войната сред двата могъщи ромси клана в Нова Загора, която приключи с двама убити и седем ранени.

Вероятно си спомняте, че преди броени дни ромския квартал „ Шести “ в Нова Загора бе наводнен с река от кръв посред обилна циганска женитба.
Часове след баталните подиуми, в гетото нахлуха жандармерията и баретите и закопчаха десетки, измежду които и всеобщия палач Рушид Рушид.

Предвид това с какво се занимава Рушид се счита, че е разстрелял с противозаконния си револвер Макаров и пушка помпа роми от конкурентен клан, с който имал търкания поради трафика на проститутки.

Припомняме, че от изстрелите на Рушид починаха 65-годишният Васил Кунгалов и 31-годишният Петър Петров. Сред тежко ранените с патрони общо седем души е и 31-годишна жена, която е с регистрация за проституция във Франция, разкрива проверяващ служител на реда от Сливен.

Убитите и ранените са от един и същи цигански клан, атакувал къщата на Рушид Рушид. По-рано сутеньорът съзнателно предизвикал съперниците си с вулгарни мнения в обществените мрежи.

Разследващи разкриват, че Рушид Рушид е очаквал, че къщата му ще бъде нападната и се е въоръжил като за война – с пушка, револвер и с най-малко още 2 огнестрелни оръжия, които обаче досега не са открити.
Когато ромите са нахлули в дома му, той ги посрещнал с безразборна пукотевица.

Предварителните данни от следствието сочат, че Рушид е бил самичък, само че не е изключено да е имал и други съучастници от рода си, настояват осведомени.
Циганският жанр, който едвам не бе изтребен от Рушид Рушид, е чествал женитба, на която се събрали над 100 роми.

Според импровизирано изказване булката била харесана за жрица на любовта от Рушид, само че въпреки да била обещана на рода му, в последна сметка била омъжена за конкурентния клан.
В разгара на празничното празненство, под въздействието на изпития алкохол, сватбарите решили да щурмуват с брадви, ножове и дървени колове къщата на Рушид, а той пък ги посрещнал с патрони.

39-годишния Рушид Рушид е въдворен за непрекъснато в ареста и е съвсем несъмнено, че ще остане в зандана до края на живота си.
Той е упрекнат за две убийства и опит да убие още седем индивида, колкото са и ранените от стрелбата му.

Заради опасения, че родственици на убитите и ранените може да отмъстят на рода на Рушид, целия ромски квартал „ Шести “ е под непрекъсната полицейска защита.
Според поданици на Нова Загора, Рушид Рушид от години продава проститутки на легални обществени домове в немските градове Хановер, Дортмунд и Берлин. Той прибирал по 10 000 евро за всяка жрица на любовта от тамошните притежатели на бардаци.

Отделно от това Рушид се облажвал и с част от заработеното от всяка продажница. Смята се, че трансферираните в немски и в нидерландски бордеи проститутки от Рашид Рушид и родата му, са над 100.
Конкурентният клан също се занимавал с сходен бизнес при все, че публично имат компании за транспорт на служащи до Германия.
Източник: Уикенд
Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР