По всяка вероятност Формула 1 ще бъде с ново лого

...
По всяка вероятност Формула 1 ще бъде с ново лого
Коментари Харесай

Формула 1 с ново лого от 2018 година

По всяка възможност Формула 1 ще бъде с ново лого от идващия сезон. Това е следващата стъпка в измененията, които новите притежатели от „ Либърти Медия” възнамеряват да създадат.

Не всички решения на американците се посрещат с утвърждение, като живото доказателство бе опасността на Ферари да напусне шампионата поради новите регулаци при моторите, които влизат в действие от 2021 година.

Какво да чакаме от "Пирели " през 2018-а?

Сега списание „ Форбс” съобщи посредством своя бизнес сътрудник за Ф1 Крисчън Силт, че идващият ход на „ Либърти” касае появяването на Дейвид Хил. Той е някогашен шеф на медийния колос „ Фокс Спортс”. Той ще бъде нагърбен с това да дава отговор за новите телевизионни графики и виртуалните реклами.

„ Днес ние вършим професионално работата си, само че считам, че огромна част от това, което вършим, не е било по този начин друго и преди 10 години, без значение дали става дума за графики, тон или ракурсите на камерите”, разяснява шефът на Ф1 Чейс Кери.

Запознайте се с новия вундеркинд на Ф1

„ Трябва да се уверим, че нашият артикул продължава да бъде поле за нововъведения и сила, която вълнува и ангажира почитателите.”

Определено първата смяна, която ще се забележи от всички, е подмяната на актуалното лого. Според съветското издание „ Спортбокс” лицензионният отдел на шампионата към този момент е записал три евентуални нови емблеми.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР