По всичко личи, че звездният дует продуценти и водещи Иван

...
По всичко личи, че звездният дует продуценти и водещи Иван
Коментари Харесай

Спипаха Андрей Арнаудов на Малдивите с известна синоптичка СНИМКА

По всичко проличава, че звездният дует продуценти и водещи Иван и Андрей са посветили този интервал на отмора. Какво прави Иван Христов остава цялостна тайнственост, тъй като той въобще не се появява в инстаграм профила, който разделят с Андрей.

Арнаудов за сметка на това пуска напоителна доза фрагменти от фамилната почивка с половинката си Емануела Толева и пет годишния им наследник.

Плажове, тропици и екзотика – това са главните съставки на почивката на продуцента и фамилията му. Предвидливото бягство от зимата в България обаче е споделено с друго обичано лице от родния екран, пише vihrogon.bg.

Обща фотография сподели, че Андрей и Емануела са се срещнали под тропическото слънце с някогашната синоптичка на Нова телевизия Гери Малкоданска и мъжа и Алекс Ковачев. На фрагмента са и синовете на двете двойки, които са на една възраст.

Публикуването на очарователната фотография в инстаграм обаче беше посрещната с остра офанзива против Андрей, а също по този начин и против Иван. Причината е недоволството на мнозина, че те са рекламни лица на компания за залагания.

Като умел продуцент Андрей със несъмнено знае, че да дава отговор на сходни офанзиви надали ще докара до нещо положително. Въпреки това точно от негово име и от това на Иван идва отговор на следващото обвиняване, че печели на гърба на подвластните от хазартната злина.

„ Браво! България има потребност от рупори на морала като вас, а не от псевдопатриоти като нас! Чудесен сте, единствено не се ядосвайте ненужно за нелепости, такова хубаво момче сте, от нервите ще се състарите! “, това отговоря Андрей Арнаудов на нападките на своя критик./show.blitz.bg


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР