По всичко личи, че за Нова тв важи с пълна

...
По всичко личи, че за Нова тв важи с пълна
Коментари Харесай

Радо аут от „Братя“

По всичко проличава, че за Нова тв важи с цялостна мощ поговорката, че забавя, само че не не помни.

Това стана ясно преди броени дни, когато медията изрита артиста Мартин Димитров, който нашумя като Радо от „ Братя “. 

Заради убийството на Радо в сериала, медията бе залята от мощна вълна зрителско неодобрение. Едва ли обаче някой от феновете се е досетил за повода, заради която артистът бе изметен ненадейно от продукцията. 

Оказва се, че повода за това изненадващо решение на сценаристите е тежката злополука, която Мартин Димитров аргументи при започване на лятото, когато едвам не умъртви човек посред центъра на София с мощния си мотор.

При все, че казусът от дълго време не е предмет на обществени мнения, явно Нова тв са решили да се освободят от услугите на артиста. Припомняме, че случаят се случи в ранните утринни часове на 20 юни, наоколо до кръстовището на бул. Патриарх Евтимий и ул. „ Г. С. Раковски “. 

Заедно с 30-годишния артист на мотора била и приятелката му, която е на 23 години. Мощният мотор опустошава велосипедист, който се разминава на косъм от гибелта. Той обаче е с черепно-мозъчна контузия и строшаване на бедрото. Приятелката му се е разминала единствено с разкъсно-контузна рана. Самият той пък остава изцяло незасегнат. 

Тогава Димитров изясни, че велосипедистът изскочил изненадващо и бил със слушалки на ушите, заради което евентуално не е чул плача на мотора. При все, че Нова тв му даде опция да се оправдае за злополуката в новините, явно не са му дали прошка и героят му в „ Братя “ бе погубен още при започване на новия сезон на сериала. На процедура това значи, че артистът остана без работа. 

Сега му се постанова да разчита главно на заплатата си като щатен артист в спектакъл „ София “, която както знаем, е меко казано ниска. Зрителите недоумяват за какво сценаристите взеха решение да убият Радо, при все, че той бе един от най-харесваните персонажи в сериала. 

Героят му събираше всяка вечер пред дребния екран голям брой почитатели и най-много последователки. Сега те са гневни, че им се постанова да се разделят с него. Категорични са, че това решение на сценаристите ще докара до загуба на огромна част от фенската маса на сериала. Предвид обстоятелството, че Радо бе един от основните герои, в този момент без него нищо няма да е същото. 

Зрителите показват вяра, че скоро ще могат да гледат неповторимия му сексапил и харизма в нов филм на дребния екран.
Източник: Уикенд
 



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР