По всичко личи, че водещата на Биг Брадър Александра Богданска

...
По всичко личи, че водещата на Биг Брадър Александра Богданска
Коментари Харесай

Александра Богданска е напът да остане без обонятелен орган

По всичко проличава, че водещата на „ Биг Брадър " Александра Богданска си

е оперирала обонятелния орган за следващ път. Промяната бе видяна от феновете на риалитито, което породи редица мнения в обществените мрежи незабавно след появяването й на екран.

Както към този момент стана ясно, носът й е съвсем на изгубване и наподобява на двойничка на фолк певицата Емилия.

 

„ Тук съм за сеира, проследявам дали носът на Сашка ще падне “, разяснява фен, заливайки се от смях. Богданска в предишното беше известна с естествената си хубост, с помощта на която изгря, само че към този момент е неузнаваема. Причината за това са фрапантните корекции, към които тя прибягна, откакто стартира да се развива като инфлуенсър.

Първата интервенция беше за гърдите й, и тя я изясни с обстоятелството, че постоянно популяризира бански, само че с цел да се обръщат към нея марките, трябвало да има по-голям бюст. И въпреки всичко не се изкуши да постави доста силикон и към днешна дата бюстът й наподобява естествено.

 

Далеч обаче не може да се каже същото за  носа й. Преди няколко години моделката отпътува за Турция с тогавашния си брачен партньор Даниел Петканов, където и двамата си направиха ринопластика. И въпреки преди обонятелният й орган да не бе толкоз съвършен, изглеждаше хармонично с чертите на лицето й и мнозина се съгласяват, че преди да си направи чипо носле, е била по-красива.

 

След като се реши на тази намеса обаче, лицето й се промени тотално и няма нищо общо с момичето, което стана известно в предишното. После Богданска се подложи на още няколко корекции – направи скулите си по-изразени, постави си филър в брадичката, и несъмнено си пипна и устните.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР