По всичко личи, че в най-скоро време Димитър Рачков отново

...
По всичко личи, че в най-скоро време Димитър Рачков отново
Коментари Харесай

Нова тв изненадващо извади от комата „С Рачков всичко е възможно“

По всичко проличава, че в най-скоро време Димитър Рачков още веднъж ще разиграва тъпи смехории с сътрудници от обкръжението на продуцента си Маги Халваджиян в шоуто „ С Рачков всичко е допустимо ”.

 

Макар да се очакваше на екран да се завърне „ Забранено шоу ” от Нова телевизия решили да отрежат плана за сметка на другото предаване с комика, което е по френски лиценз. То излиза от комата, в която беше държано от януари насам, и от новия сезон се завръща в програмната скица.

 

Успехът на „ С Рачков всичко е допустимо ” е същинско знамение поради глуповатите хрумвания, върху които е построено предаването. За който не го е гледал – в студиото се събират няколко известни за необятната аудитория посетители, които извършват странни задания като да вземем за пример скачане в чували, танцуване на балет, отговаряне на странни въпроси, до момента в който се друсат върху специфична платформа, различаване на усети на храна, която се яде със затворени очи, четене на думи и фрази по придвижването на устните на колегата и всевъзможни други глупости.

 

Най-интересното е, че макар откровените нелепости, протичащи се в студиото на шоуто, рейтингът е ужасно добър, както всичко, в което Рачков се изявява.

Поради тази причина от Нова тв са решили да пуснат нов сезон. От есента предаването още веднъж ще бъде на екран в нормалния си ден и час на лъчение – неделя, след централните вести. Вече се въртят реклами на идното издание, в които се твърди, че ще е по-добро от предходното. Зрителите откровено се надяват това да е правилно.

 

Очакванията са, че вторият сезон на шоуто ще се изправи в директна конкуренция за фенове с музикалното предаване на Би Ти Ви „ Гласът на България ”. Там тази година съдии са две от обичаните звезди на Халваджия -- Мария Илиева и Миро. Ясно е, че те краткотрайно стопират присъединяване си в предаванията на арменеца. Затова пък Галена и Любо Киров, които напуснаха шоуто на Би Ти Ви, към този момент са свободни и могат умерено да заемат овакантените места в студиото на Рачков.

 

Халваджиян постоянно е работил и с друга огромна родна фолк звезда – Преслава, само че колежката й от Смядово към този момент не се е изявявала като участничка в неговото шоу. Нищо чудно наесен да е първият й път.

Инфо: Уикенд

Тагове: Димитър Рачков Маги Халваджиян „ С Рачков всичко е допустимо ”
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР