По всичко личи, че UFC изпуснаха една от най-големите битки

...
По всичко личи, че UFC изпуснаха една от най-големите битки
Коментари Харесай

Франсис Нгану е аут от UFC! Джон Джоунс срещу Сирил Ган в UFC 285!

По всичко проличава, че UFC изпуснаха една от най-големите борби в своята история.

Франсис Нгану е овакантил купата в тежка категория и става свободент сътрудник. Звездата от Камерун искаше от UFC да му дават повече пари, както и правото да се бие в бокса. Явно двете страни не са постигнали спогодба и Нгану е избрал да си тръгне.

По този метод се поставя завършек на диалозите за борба сред Нгану и Джон Джоунс.

Слуховете за борба сред Джон Джоунс и Сирил Ган започнаха да се въртят из Съединени американски щати, откакто фотография на Джоунс против Ган беше забелязана в T-Mobile Arena в Лас Вегас. Бързо медиите започнаха да шумят по тематиката, а самият " Bones " удостовери, че се готви за борба през март против Ган.

" Започнах да упражнявам с Хенри Сехудо преди 1 година. Радвам се, че това се случи. Сехудо е доста образован и страховит водач. На няколко седмици разстояние съм от дебют в тежка категория.

Ще се удрям за златото със Сирил Ган през март във Вегас. Много бих желал Сехудо да бъде в моя ъгъл за тази борба. ", сподели Джоунс в изявление.

Ган и Джоунс ще се бият за вакантната купа на UFC 285, което ще се организира на 4-ти март в Лас Вегас.

35-годишният Джоунс е с връх 26-1-1 в ММА и е в серия от 17 следващи победи. Последната му борба се случи през февруари 2020 година. В нея той победи Доминик Рейес и отбрани купата в полутежка категория. Джоунс я оваканти няколко месеца по-късно, с цел да се готви за дебют в тежка категория.

Така в последните 3 години " Bones " не е спрял да тренира за своя дебют. Джон завършва 16 от срещите си. Единствената му загуба в ММА е с дисквалификация.

Ган от своя страна е с връх 11-1 в ММА. В своята последна борба той победи Тай Туиваса с нокаут през септември 2022 година. Ган е някогашен краткотраен първенец на UFC. В началото на 2022 година той загуби от Франсис Нгану с решение и не съумя да завоюва безспорната купа.

Сирил печели 5 от срещите си с нокаут и 3 със събмишън.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР