По всичко личи, че това е една нелепа, гадна случайност,

...
По всичко личи, че това е една нелепа, гадна случайност,
Коментари Харесай

Бившият съпруг на Виктория изключи вероятността убийството ѝ да е поръчково

По всичко проличава, че това е една нелепа, гадна случайност, не някаква професионална поръчка. Това ни дава малко успокоение, доколкото може да има такова успокоение. Това съобщи някогашният брачен партньор на убитата русенска журналистка Виктория Маринова - Свилен Максимов, който е притежател на русенската телевизия TVN. Припомняме, че Виктория също беше част от управлението.
Хората работеха съществено, акцентира Максимов, визирайки Министерство на вътрешните работи и добави, че си проличава, когато някой работи през просото.
Бих желал за всеки човек в неволя да има подобен отзив. Обичах Виктория, тя ми е доста безценен човек, само че мисля, че за всяко човешко създание би трябвало да има подобен отзив, добави Максимов.
Бившият ѝ брачен партньор съобщи, че последно приказвал с Виктория сутринта в събота, 6 октомври. Следобед ми се обади майка ѝ, че Виктория не е пристигнала да вземе детето, беше доста обезпокоена, пробвах да я успокоя. Към 16:00 часа към този момент и аз се бях съществено тормозил и се организирахме да търсим, описа Максимов.
По думите на притежателя на TVN, той и сътрудниците му са се готвили да създадат „ гражданско претършуване “, само че от полицията помолили да не го вършат, с цел да не попречат на следствен опит. Журналистите създали обаче обзор на видеокамери, с цел да извадят записи, които да оказват помощ. Един-два записа, които им се сторили подозрителни, са били изпратени на полицията.
Припомняме, че късно нощес в Германия е арестуван обвинен за убийството на Виктория. Неофиицално е известно, че става въпрос за 21-годишен мъж, на име Северин Красимиров.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР