По всичко личи, че там е имало живот. В мивката

...
По всичко личи, че там е имало живот. В мивката
Коментари Харесай

Журналист за луксозния апартамент в болница “Лозенец”: По всичко личи, че там е имало живот

По всичко проличава, че там е имало живот. В мивката имаше съдове, чаши от кафе, от които си личеше, че са употребявани. Имаше кутии с пури и алкохол, както и цялостни бутилки”. Това съобщи журналистът Михаела Карабельова е ефира на Новя телевизия във връзка първокласния апартамент в болница " Лозенец ".
" Прави усещане, че стигайки до вратата на жилището, по нищо не проличава, че зад нея има 500 квадрата разкош. На покрива прави усещане, че има голям стъклен купол. По никакъв метод обаче не може да се разбере, че зад вратата се крие това, което на процедура видяхме”, добави още тя.
„ В най-голямата стая, която наподобява като кабинет, е ситуирана техника. Тя е в един от шкафовете. Прави усещане, че цялата стена на тази стая е напълно в шкафове. В един от най-крайните беше ситуирана тази техника. Настоящото управление допуска, че тя се е употребила за някакви записи, само че няма доказателства”, посочи Карабельова.

„ Влизаш в едно място, което е ужасно пространно. Не чаках да има пет стаи и два санитарни възела. Обзавеждането беше нищожно, тъй като съгласно лекарите някаква част - може би немалка, е била изнесена. Никъде нямаше полилеи, висяха жици. Навсякъде по стените си личеше, че нещо е махано”, описа още тя.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР