По всичко личи, че стрелецът в училище в Айова е

...
По всичко личи, че стрелецът в училище в Айова е
Коментари Харесай

Изненада? Джендър е стрелецът в американската гимназия вчера

По всичко проличава, че стрелецът в учебно заведение в Айова е член на LGBTQ+ придвижването. Вчера 17-годишният младеж простреля един възпитаник и рани още петима души в гимназията Пери в град Пери.

Въпреки че правоприлагащите органи не са коментирали половата еднаквост или половата ориентировка на хипотетичния стрелец, потребителите на обществените медии са забелязали прайд байрак (знамето на ЛГБТ - б.р.) в акаунт, за който се твърди, че е обвързван със стрелеца. Този акаунт към този момент не е наличен, само че екранни фотоси на наличието му са публикувани необятно в обществените медии. Други прецизират, че Бътлър се разпознава като полово флуиден (полово флуидните (gender fluid) имат вяра, че половата им еднаквост не е закрепена, а се трансформира във времето - б.р.) и употребява местоименията „ той/те “. „ Те “ е пожеланото местоимение от трансджендърите. Открити са и взаимоотношения на стрелеца с трансджендърни сметки в Reddit.



Бътлър носел пушка помпа и малокалибрен револвер. В учебното заведение е намерено и „ обикновено “ взривно устройство. Съобщава се, че Бътлър е имал проекти да избие доста повече хора, само че стрелбата е станала преди началото на образователния ден и заради това в постройката не е имало доста възпитаници и чиновници.



Полицейското ръководство в Пери реагира стремително на трагичното събитие в гимназията през вчерашния ден и при идването си откриха укрити или бягащи под паника възпитаници и преподаватели. Стрелецът, разпознат като 17-годишния Дилън Бътлър, също възпитаник в гимназията Пери, е открит със самонанесена огнестрелна рана. Според полицията, Бътлър е бил въоръжен с пушка и револвер и е направил няколко изявления в обществените медии по време на стрелбата. Смята се, че шефът на гимназията в Пери Дан Марбъргър е измежду убитите.

Роднини разказват Бътлър „ най-милият човек в света “. „ Той беше до нас, когато имахме потребност от него, и ние се опитахме да бъдем до нас, когато той имаше потребност от нас, което явно не беше задоволително до него “, сподели сестра му Хамия.

 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР