По всичко личи, че след като взе участие във втория

...
По всичко личи, че след като взе участие във втория
Коментари Харесай

Ергенът яхна червен „Мерцедес“

По всичко проличава, че откакто взе присъединяване във втория сезон на „ Ергенът “, пианистът Евгени Генчев се е замогнал осезаемо. Той освен се е сдобил с по-широка известност и се снима в реклами, а и се е засилил ползата към концертите му, което явно бе и задачата на присъединяване му. Защо другояче би било належащо на някой сякаш знаменит да взе участие в треторазрядно предаване, гледано от хора без работа и цел в живота?!

 

За набъбването на приходите на къдрокосия пловдивчанин свидетелства и аленият „ Мерцедес “, с който фучи из страната от скоро. Преди броени дни той бил засечен да кръстосва с аленото возило столичните улици. Това, което направило усещане бил фактът, че автомобилът бил оцапан с тиня, само че по всяка възможност по-късно Ергенът-пианист го е закарал на автомивка.

 

Другото, което направило усещане бил скъпият часовник, който блестял на ръката му. Разбира се къдриците са негова запазена марка и твърди, че за нищо на света не би се разделил с тях. След като минал през столичната улица „ Раковска “, Ергенът паркирал возилото си до един от хотелите.

 

В момента, в който спрял колата към него се втурнало момченце с лист и химикал в ръка и му поискало подпис. Евгени показал вежливост и не отказал автограф на хлапето.

Във въпросния ден той не бил придружаван от приятелката му – защитничката на кучета Валерия Георгиева, с която се залюбиха в шоуто на bTV.

 

И въпреки двамата да се кълнат, че към момента са дружно, мнозина не имат вяра във връзката им. Не може обаче да се отхвърли, че преди броени дни се появиха, хванати на разположение на празненството на медията. Но на това не е доказателство, че са дружно и връзката им процъфтява, имайки поради обстоятелството, че това е условие на малкия екран, с цел да се поддържа до последно легендата, че са дружно.

Инфо: Уикенд

 

Тагове: Евгени Генчев пианист кариера „ Ергенът “ Валерия Георгиева
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР