По всичко личи, че скандалната дизайнерка Миглена Каканашева се чувства

...
По всичко личи, че скандалната дизайнерка Миглена Каканашева се чувства
Коментари Харесай

Мегз като принцеса от Дубай

По всичко проличава, че скандалната дизайнерка Миглена Каканашева се усеща отлично в Дубай и не счита да се връща на родна земя. Тя не стопира да качва снимки от екзотичната дестинация, а на последния от тях е като принцеса. Мегз театралничи с богата диадема с камъни и в действителност припомня на знатна персона.

Каканашева, която продължава да продава своите облекла, събра голям брой одобрителни мнения от своите почитатели, написа " woman.bg ".

През месец март тя се прибра до България, с цел да се яви по делото заведено против нея. Тя е подсъдима по дело с потърпевша жена при злополука. На 8 април 2019 година на кръстовището на ул. “П. Парчевич “ и ул. “Хр. Смирненски “ Мегз не спряла на знак Стоп и блъснала с мерцедеса си хонда. Ранена била пътничката във втората кола Станка Ангелова, чийто десен крайник бил строшен. Срещу Мегз има и второ обвиняване - по време на случая е карала без брошура, тъй като й е била отнета. Дизайнерката призна виновността си и подписа съглашение с прокуратурата по делото за злополука. Наказанието е 8 месеца условно с 3 години изпитателен период.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР