По всичко личи, че сгъваемите смартфони ще са горещата тема

...
По всичко личи, че сгъваемите смартфони ще са горещата тема
Коментари Харесай

Гънката в екрана на Galaxy Fold, която Samsung опита да скрие


По всичко проличава, че сгъваемите смарт телефони ще са горещата тематика при мобилните технологии през 2019 година Истината обаче е, че тези нови джаджи са към момента надалеч от съвършенството и от това да оправдаят прекалено високите си цени.
 Huawei Mate X, Samsung Galaxy Fold и какво ни предлага вторият сгъваем 5G телефон
Huawei сподели съперника на Samsung Galaxy Fold

Вече имаме състезание и при сгъваемите телефони

Още при представянето на Galaxy Fold, можехме да видим един много сериозен недостатък, който Samsung по този начин и не адресира, само че се опита да прикрие, доколкото е допустимо.

Samsung’s Galaxy Fold, fully unfolded, has a visible crease in the middle if you look at it from a certain angle. #mwc19 pic.twitter.com/svRELNP6Y9
— Stan Schroeder (@franticnews) February 25, 2019
По време на ревюто MWC 2019, когато видяхме сгъваемия телефон за първи път, от Samsung бяха сътворили огромен изложбен модул, построен от доста огледала, който наподобява е имал за цел да прикрие обстоятелството, че дисплеят на Fold в действителност има дипла.
 Galaxy Fold на Samsung - всичко за първия сгъваем смарт телефон
Galaxy Fold - всичко за първия сгъваем смарт телефон на Samsung

Чакането свърши, започваме с пестенето

Дефектът е добре затулен и от промо изображенията на телефона, където виждаме две красиви половини на пеперуда и напълно ненагъната междинна част.

pic.twitter.com/ZdZJkkWWXe
— Muhammad Umer (@umer_722) February 25, 2019
Колкото повече се вглеждаме в гънката, толкоз по-евтин и непохватен наподобява целият 7.3-инчов екран. Неестетичният модул с камери и датчици в горния десен ъгъл също способства към чувството за незавършеност.
 Снимка 407867

Дочуваме, че обстановката и при Huawei Mate X не е доста по-различна. За него даже се твърди, че гънката в екрана не изчезва, без значение дали джаджата е в прегънат или в отворен формат.

maybe not pic.twitter.com/y6UIDZMnFD
— duncanⁿᵃʰ (@duncannahh) February 24, 2019
Важно е да вземем поради, че към момента прекомерно малко хора са се докоснали до Mate X и Galaxy Fold, и занапред следва да забележим и чуем повече за качествата и слабите им страни.
 Защо да не си купим сгъваем смарт телефон през 2019 година
Защо да не си купим сгъваем смарт телефон през 2019 година

Причините са доста
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР