По всичко личи, че само няколко месеца след скандалната си

...
По всичко личи, че само няколко месеца след скандалната си
Коментари Харесай

Не си губи времето: Джулиана Гани е бременна и сгодена

По всичко проличава, че единствено няколко месеца след скандалната си разлъка с Илиян Найденов, Джулиана Гани още веднъж е разкрила любовта. В момента силиконката се радва на прегръдките на Теодор Гецов, който не е измежду известните господа от шоубизнеса. Очевидно обаче може да си разреши да глези Джулката, защото тя е влюбена до уши или най-малко по този начин наподобява от постовете ѝ в обществените мрежи.



Нещо повече - сторитата ѝ от последните 24 часа подсказват, че двамата са решили да подхващат доста значима стъпка един към различен, а точно да сключат брак, написа woman.bg. Джулиана подсказа за новината, като разгласява на стори празна кутийка от годежен пръстен и разясни, че почитателите ѝ могат да чакат фотоси на бижуто. Русокоската показа и фотоси на бебешки крачета с цитата:

" Щастието не се купува, то се ражда " и е отбелязала новия си обичан.



Тя не пропусна и да се изясни в обич на половинката си, като разгласява кадър по какъв начин двамата са се прегърнали в сладкарница във Велико Търново. В ръката на Джулката виждаме и букет цветя, които били набрани персонално от обичания ѝ мъж. Към фрагмента тя е написала: " Ти преобръщаш всичко! Моят вихър си! "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР