По всичко личи, че рапърът Йонислав Йотов – Тото се

...
По всичко личи, че рапърът Йонислав Йотов – Тото се
Коментари Харесай

Скандалът с Тити приземи Тото от „СкандаУ“

По всичко проличава, че рапърът Йонислав Йотов – Тото се е излекувал от звездоманията и към този момент не върви с защита, нито пък се прави на забавен. Изпълнителят от „ СкандаУ “ е бил засечен в столичен мол, придружаван от жена си Кристин и двете им хлапета – Доминик и Ая. Докато младото семейство похапвали, отрочетата им си играели с други малчугани. Тото и Кристин пък си говорили напълно отзивчиво с двойките в близост.

 

Очевидци разкриват, че Тото се обръщал към останалите представители на мощния пол с „ брат “, като че ли са отколешни другари и въобще не се правел на забавен, нито пък се звездеел. Дори свалил и слънчевите си очила, нещо, което не правеше до наскоро.

 

След изцепката му с Тити Папазов в предаването, което се излъчва по интернет, рапърът, придобил известност около присъединяване си във „ ВИП Брадър “ остана без участия и мощните си спонсори. Припомняме, че в „ При ТоТо “, Тити описа за интимната си връзка с 16-годишна госпожица, която му изневерила с негов доста непосредствен другар три дни след раздялата им. За да я накаже, Папазов опитал да остриже косата й и защото тя се дърпала, й направил дупки.

 

Зрителите останаха втрещени от свободния метод, по който Папазов приказва са принуждение над дами, а от залата, в която се записва предаването, се чува плевел смях.

Хората останаха извънредно възмутени  и от държанието на Тото, който от самото начало се хилеше.

 

Клипът с изявлението на Папазов съответства със зверството, което Георги от Стара Загора бе предизвикал на 18-годишната Дебора с макетно ножче.

Това отприщи вълна от неодобрение против Тото и спонсорите му на часа го зарязаха. Наскоро Йонислав възобнови подкаста си, само че към този момент е очевидно по-смирен и сдържан.

Автор: Уикенд

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР