По всичко личи, че подкаст форматът се превръща в любим

...
По всичко личи, че подкаст форматът се превръща в любим
Коментари Харесай

Какво е новото начинание на Бил и Челси Клинтън

По всичко проличава, че подкаст форматът се трансформира в обичан инструмент за шерване на мъдрост и хрумвания измежду хората, които желаят да бъдат чути.
 Марк Зукърбърг, Tech & Society with Mark Zuckerberg и новият му подкаст
Марк Зукърбърг започва личен подкаст

Още една опция да надзърнем в света на милиардера

След като преди седмица Марк Зукърбърг ни подари с първите два епизода на новия си подкаст, тази седмица Бил Клинтън и щерка му Челси зарадваха света с новината, че те също започват личен подкаст.

I've always believed that everyone has a story, and that everyone's story has value. Hope you'll listen to this sneak peek of our new @ClintonFdn podcast, "Why am I telling you this? " Subscribe: https://t.co/JDL7TnpBgj
— Bill Clinton (@BillClinton) May 2, 2019
Името на предаването е " Why Am I Telling you This? " (Защо ви описвам това - от англ.), което е закачлива фраза, която някогашния президент постоянно е употребил по време на службата си.

Подкастът ще ни даде опцията да чуем диалози и полемики сред членовете на семейство Клинтън и чиновници във фондацията на фамилията, вицепрезидент на която е самата Челси. Ще бъдат канени и изявени персони, измежду които ще бъде и Хилъри Клинтън.
 Снимка 421302

Ще научим повече за дейностите на фондацията на Клинтън, които включват битка с климатичните промени, преодоляване на рецесията с опиати в Съединени американски щати, възобновяване на региони, наранени от естествени катаклизми, и други благородни дела.

Според думите на Бил Клинтън в изявление за Variety, задачата на подкаста е даде публичност на избрани наболели проблеми и да опише историите на хора, които заслужават да бъдат чути.

Първият епизод от " Why Am I Telling you This? " на семейство Клинтън ще се появи по някое време през лятото, само че не знаем тъкмо по кое време, нито пък има информация за тематиката му.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР