По всичко личи, че Николаос Цитиридис се е простил изцяло

...
По всичко личи, че Николаос Цитиридис се е простил изцяло
Коментари Харесай

Цитиридис се гласи за БНТ

По всичко проличава, че Николаос Цитиридис се е дал прошка напълно с вярата още веднъж да изгрее в ефира на bTV, откакто малкия екран смени програмния си шеф и той бе отсечен от всички нови планове, в които имаше късмет да изгрее. Според осведомени обаче, гъркът се гласи за ефира на Българска национална телевизия и договарянията му с държавната медия към този момент са в ход, а връщането му на екран се чака през есента.

 

И въпреки към този момент 4 месеца Цитиридис да не работи в телевизия, това надалеч не значи, че се е отказал от концепцията да блесне още веднъж на дребния екран. И откакто bTV наля голяма сума пари за реклама на гърка, а по-късно се отхвърли от него, в този момент Българска национална телевизия се кани да го прилапа, с цел да го употребява като ракета-носител, за което и да е от предаванията си. Шефът на държавната медия Емил Кошлуков няма нищо срещу да се пусне по тази инерция, давайки си сметка, че не Цитиридис е несръчен, а програмирането на шоуто му е причина за ниския му рейтинг в bTV. 

 

Уволненият от ефира на bTV грък бе първият посетител на Андреа Банда Банда във „ Вечерното шоу на Българска национална телевизия “, на което тя към този момент е водеща. Веселата брюнетка със противоречиви качества на тв водеща показа Николаос като хиперуспешен експерт и огромна звезда и не спря да го моли в ефир за препоръки, които да са й от изгода в осъществяването на новите й професионални отговорности. Предвид обстоятелството, че Българска национална телевизия са позволили този диалог да бъде излъчен в ефир, това демонстрира, че го имат за огромен потенциал.

 

Според по-наблюдателните фенове, изявлението е знак, че в скоро време самият Цитиридис ще е на екран освен като посетител, а като хазаин на шоу. Преди да се върне още веднъж пред камерите обаче, той потегля по гастроли. Откакто не води тв предаване, той възвърне комедийните си представления и репетира интензивно с барабаните, с които не се е занимавал съществено, откогато е приключил гимназия. Дори към този момент възнамерява национално турне.

 

Гъркът ще изнася концерти с варненския рапър Боро първи, който неотдавна блесна с кулинарните си умения в „ Черешката на тортата “ по Нова тв. Заради концертите, пролетта и лятото на Цитиридис, ще са изпълнени с задължения, само че от есента го чакат в ефира на Българска национална телевизия.

 

Мълвата носи, че очакванията на гърка да му намерят работа в ефира на bTV умрели с формалното влизане в служба на новия-стар програмен шеф Апостол Пенчев. Слуховете носят, че точно той е повода за уволнението му. За разлика от него, предшественикът му Христо Хаджитанев подкрепял напълно младия водещ, защото бил директен участник в основаването на предаването. Пенчев обаче настоял за уволнението на Цитиридис още със стъпването му в bTV. Това даже се случило още преди медията да разгласи публично назначението му при започване на декември.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР