По всичко личи, че най-желаният и одумван у нас ерген

...
По всичко личи, че най-желаният и одумван у нас ерген
Коментари Харесай

Евгени Генчев става ментор в „Гласът на България“

По всичко проличава, че най-желаният и одумван у нас ерген Евгени Генчев се готви за ново занятие – ще става наставник в новия сезон на „ Гласът на България “. Хитовото предаване ще се трансформира в новото му работно място.

 

Само преди броени дни пианистът направи своя избор за обичана през очите на цяла България.

Генчев, който ще има няколко концерта из страната обаче към този момент отхвърли, че е избрал половинка отвън риалитито „ Ергенът “.

 

Папараци го уловиха със звездата на певческия хоризонт – Дара на разположение в столицата.

Двамата обаче единствено влязоха в магазин за алкохол. Твърди се, че тя не е обичаната, която пианистът избира отвън предаването за своя половинка, а негова далечна братовчедка и поддръжка в тежките му дни на звездна популярност.

Затова двамата преди броени дни бяха в Равда, където дружно с още музиканти от цяла Европа се събраха да композират песни и да осъществят музикални планове.

 

Евгени видя и бъдещата си сцена в Бургас, където следва да изнесе концерт.

За никого не е загадка, че Дара е обвързана с доктор Ервин Иванов, с който са неразделни. Младата певица даже отслабна фрапантно в името на любовта и визията в „ Инстаграм “, а Генчев е надалеч от любовните й похождения.

 

Несъмнено мургавият мачо би бил съвършен за журиращ в „ Гласът на България “. Предстои да реши дали да осребри славата си от Ергенът като маестро на бъдещи гении в предаването или да продължи да се демонстрира единствено като създател над клавишите с концерти из цялата страна.

Договорната му обязаност с продуцентите на „ Ергенът “ обаче допуска поява на екран след края на нервността по шоуто и „ Гласът на България “ било единственото риалити, в което Генчев бил податлив да взе участие.

Инфо: Уикенд

Тагове: Евгени Генчев „ Ергенът “ д-р Ервин Иванов Дара Равда „ Гласът на България “
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР