По всичко личи, че на любовния фронт в българския шоубизнес

...
По всичко личи, че на любовния фронт в българския шоубизнес
Коментари Харесай

Кой подари 1001 рози на Алекс Петканова?

По всичко проличава, че на любовния фронт в българския шоубизнес ври и кипи. Само месец след раздялата на Златка и Благо Джисъза, двамата към този момент се радват на нови половинки, а любовта е на път да почука и на вратата на Алекс Петканова, написа woman.bg.

Преди 3 седмици Алекс се разведе публично с някогашния си Дани Петканов, а през днешния ден към този момент се радва на нов почитател. Моделката се похвали в Инстаграм, че за първи път ѝ се случва сходно нещо - тя получи цели 1001 рози, които гордо сподели в обществените мрежи.



Алекс не прецизира кой е нейният скришен обожател, само че от профила ѝ научаваме, че сега е на отмора в Гърция дружно със сина си Габриел. Дали става въпрос за локален почитател на Алекс или пък за българин - следва да разберем.



Само преди ден моделката показа, че след тежката си разлъка с Дани е посещавала психолог, който я е посъветвал да не скача незабавно в нова връзка, а да си остави време, с цел да преподреди целите си. А дали тези 1001 рози няма да трансформират решението ѝ?


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР