По всичко личи, че Мария Игнатова все още държи влага

...
По всичко личи, че Мария Игнатова все още държи влага
Коментари Харесай

Рачков срина Игнатова с едно изречение

По всичко проличава, че Мария Игнатова към момента държи влага у Димитър Рачков. Има-няма време и той все се изцепва с нещо по нейн адрес. Очевидно русокоската е мощно непрежалима за комика, щом не пропуща да я закове в ефир. Това се случи в последното предаване за сезона на неделното му шоу по Нова телевизия, където с половин уста я съпостави със змия.



"Имал съм такива дами, че като легнеш до тях и те хване тресчица. Да не загатвам имена в ефир, че не е комфортно. Известни са ", отсече любимецът на Маги Халваджиян пред една от участничките в състезанието за момиче на Рачков, която го попита дали е бил с жена, чиито крайници са студени. Телевизионера обаче не спря дотук и продължи, с което изрично даде да се разбере, че засяга Мария Игнатова: "Мен единствено ме употребяват за трамплин! Която мине през мен и отскача! После стават водещи, всичко водят ".

Опитвайки се да се пошегува и със себе си до някъде, Рачков очевидно не осъзна, че нанесе огромен удар на изгората си, което удостоверява клюката, че раздялата им не е приключила по никакъв начин добре.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР