По всичко личи, че Мария Бакалова, чието име е спрягано

...
По всичко личи, че Мария Бакалова, чието име е спрягано
Коментари Харесай

Пореден успех за Мария Бакалова, стана лице на Dior

По всичко проличава, че Мария Бакалова, чието име е спрягано като един от любимците за премия " Оскар ", в никакъв случай не се е отказвала от копнежите си, а към днешна дата тази нейна непримиримост несъмнено ѝ се отплаща.

Блондинката провокира същински възторг с присъединяване си в лентата " Борат 2 ", където играе 15-годишната щерка на казахстанския публицист. Превъплъщението ѝ Тутар към този момент ѝ донесе както признанието на рецензията, по този начин и редица награди, а също така я сложи преди всичко в класацията за най-популярни артисти в света, определяща се от милионите консуматори на влиятелния кино уебсайт IMDb, написа уеб сайтът Life.dir.bg.

Сега обаче тя означи още един сериозен триумф - стана едно от лицата, представящи новата сбирка пролет-лято 2021 на фешън къща " Dior ", основана от дизайнера и изобретателен шеф на марката - Мария Грация Киури. Нещо повече, фотосите на Мария, облечена в един от тоалетите на марката, украсиха страниците на влиятелното списание " Vogue ".

На фрагментите тя носи транспарантна алена риза с леопардов десен и 3/4 ръкави, под която се вижда черният сутиен, който е поставила изпод. Дрехата е запасана в къси панталони с висока талия в същия цвят, а визията ѝ се добавя от черни обувки на висок ток.

" Винаги съм обичала модата и облеклата ", споделя Мария пред изданието, изтъквайки, че присъединяване ѝ в рекламната фотосесия на емблематичната марка е едно от най-хубавите прекарвания в живота ѝ.

Освен това задължението е специфичен за нея, тъй като ѝ разрешава да постави грим - нещо, което несъмнено не ѝ се постанова да употребява през последните месеци, тъй като светските събития в Америка, където живее от известно време насам, са анулирани поради ковид пандемията, продължаваща с цялостна мощ на територията на Съединени американски щати.

Актрисата показа още, че харесва и цени работата на италианската си съименичка, защото зад всеки неин план постоянно се крие съответна история.

Borat Breakout Maria Bakalova On Her Dior Couture Debut ◌

➥ Janelle Okwodu
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР