По всичко личи, че любовната идилия на Николаос Цитиридис и

...
По всичко личи, че любовната идилия на Николаос Цитиридис и
Коментари Харесай

Боряна Братоева притисна здраво Цитиридис в ъгъла, няма измъкване!

По всичко проличава, че любовната идилия на Николаос Цитиридис и актрисата Боряна Братоева към този момент е почнала да се изпарява и двойката е притисната от злободневни проблеми.

Хора от близкото им обграждане издават, че имат съществени разлики във връзка с близкото им бъдеще и това води до съществени разногласия посред им, които евентуално ще помрачат тяхното благополучие.

При все, че в началото двойката пренебрегваха разликата във възрастта им и не смятаха, че е нещо съдбовно, наподобява в този момент стартират да осъзнават съдбовните последици от нея, които са необратими. Всеизвестен е фактът, че актрисата е по-голямата от двамата.
Боряна Братоева към този момент е на 33 и се усеща изцяло подготвена да стане майка. 

Далеч обаче не може да се каже същото за Николаос Цитиридис, който към момента е на 28 години и наподобява вятър го вее на бял кон. И до момента в който Боряна счита, че към този момент е много закъсняла с раждането на рожба, то гъркът е на мнение, че още му е рано да става татко. Според него е прекомерно млад, с цел да носи на плещите си такава тежка отговорност.

Именно около този парещ въпрос се въртят в последно време свадите сред двамата. Близки издават, че те са все по-често събитие. Звездата от „ Съни бийч “ ставала все по-настоятелна да стартират опитите за бебе, а Цитиридис се опъвал и желал да получи независимост още най-малко 1-2 години.

Така се стигнало до там, че Братоева му сложила ултиматум, че в случай че не забременее час по-скоро, ще го напусне.
Източник: Уикенд
 



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР