По всичко личи, че кръстосаният огън между актьора Йозджан Дениз

...
По всичко личи, че кръстосаният огън между актьора Йозджан Дениз
Коментари Харесай

Лошо му се пише: Йозджан Дениз с ново обвинение! Бившата му се оплака - биел я!

По всичко проличава, че кръстосаният огън сред артиста Йозджан Дениз и някогашната му брачна половинка Фейза Актан няма скоро да бъде сподавен. След като стана артистът упрекна Фейза, че е хранила детето им с чипс и дъвки и даже му е боядисала косата, тя избухна с нова доза обвинявания - за принуждение.

Виж още: Дъщерята на Мика Стоичкова - цялостно нейно копие! Голяма вест към щерката на Камата

По информация на турския Sabah Фейза Актан е завела дело против някогашния си брачен партньор с изказванията, че я е бил неведнъж по време на техния брак. Ако съдът отсъди в нейна изгода, Йозджан Дениз може да лежи в пандиза до година и шест месеца.

Виж още: Eто по този начин се върви в планината: Есил Дюран на излет измежду природата

Фейза Актан твърди, че с изключение на на физическо принуждение, е била жертва и на психическо такова. Той, по думите ѝ, я е ограничавал в нейните свободи, редовно я е заплашвал и обиждал. Освен това съгласно нея Йозджан ѝ е изневерявал. 

Въпросното принуждение, твърди Фейза, е осъществено през юни 2019 година, когато двамата са на отмора в Германия при сестрата ѝ. Именно тя и майка им стават очевидци на побоя. 

Виж още: Едно богатство на 2 годинки: Синът на Поли Генова със звезден ЧРД, певицата му посвети песен 

Това, както написахме и нагоре, е единствено част от епопеята на раздялата на двамата. В началото на годината пък Йозджан се оплака, че някогашната му брачна половинка не желае да напусне дома му, въпреки и съдът към този момент да е определил един от парцелите му за нея. 

Изображение: https://www.instagram.com/aktannfeyza/
https://www.facebook.com/startv

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР