По всичко личи, че и родните звезди се заплесват по

...
По всичко личи, че и родните звезди се заплесват по
Коментари Харесай

Как се маскираха родните звезди за Хелоуин

По всичко проличава, че и родните звезди се заплесват по Хелоуин типично по детски. Този празник е един от най-забавните и обичани в Щатите, а явно напоследък и у нас. Както е известно, той се отбелязва на 31 октомври.

 

Хиляди малчугани на Запад, а към този момент и у нас, се маскират в страшни костюми и потеглят да обикалят възрастните хора с въпроса: „ Пакост или лакомство?! ”, а възрастните на собствен ред, с цел да избегнат пакостите им дават бонбони и сладкиши.

 

От няколко години и родните ВИП персони се чудят по какъв начин да се пременят за празника. Тази година Хелоуин въодушеви Джулиана Гани да стане неверна монахиня и да извади на показ големите си силиконови бомби.

 

„ Една монахиня, за която ще се молите да не идва ”, написа сексбомбата под следващата си провокативна фотосесия. От главата на моделката стърчи секира, а тя е цялата в алена багра и несъмнено, по този начин облечена, че да й се видят силиконовите гърди, които бюстието й едвам удържа. Част от почитателите на пловдивчанката в обществените мрежи останаха очаровани от визията й, само че несъмнено не липсваха и такива, които я подлагаха на критика много съществено.

Джулката се трансформира в секси монахиня

 

Галена и Азис също изпъкнаха с истински костюми. Смядовката заложи на дяволска визия, наподобяваща героинята на Анджелина Джоли – Злодеида от кино лентата „ Господарка на злото ”. Певицата е заложила на провокативна черна рокля и ексцентрична маска, а в ръката си държи череп. Макар костюмът на Галена да е във връзка Хелоуин, почитателите са безапелационни в мненията, че певицата е по-скоро красива, в сравнение с страшна.

 

Азис пък в опита си още веднъж да е автентичен, избра много чудноват костюм. Той разгласява фотоси в персоналния си профил в Инстаграм и написа: „ Честит Хелоуин! Познайте кой ми подари костюма? Отивам на частно празненство и не, няма да пея. За първи път ще се развличам с другари ”. Феновете на Краля на фолка подозират, че дрехата му е подарък от Галена, с която неотдавна пуснаха шлагера си „ По-по-по ”.

Галена е красива, само че не и страшна

Азис е с един от най-оригиналните костюми тази година

 

Колежката им Преслава се преобрази във магьосница. Хитовата изпълнителка разгласява фотография в обществената мрежа, която разбуни почитателите й.

„ Преслава е хубава даже и като магьосница, само че щеше да е по-добре, в случай че в действителност се беше дегизирала действително, а освен виртуално ” – разяснява почитател на певицата, която се „ облече ” във виртуален костюм благодарение на компютърни стратегии.

Преслава се трансформира във магьосница

 

Александра Богданска се появи на събитие, отдадено на Хелоуин в столицата. Моделът качи клипове и фотоси в инстаграм, издаващи, че двамата със сина й Габриел са решили да отпразнуват празника на ужаса на фестивала в Киноцентъра в кв. „ Бояна ”. Красавицата е избрала да се дегизира със симпатична маска, а дребният Габриел е облечен в костюм „ Батман “. Компания на Алекс прави приятелката й Радостина, която пък е заложила на тематичен за събитието грим.

Александра Богданска чества на фестивала в Киноцентъра в кв. „ Бояна ”

 

Златка Райкова за следващ път заложи на бюста си, който обилно сподели в дребна черна рокля. Блондинката бе поставила и маска на котка, която е от веригата „ Джъмбо ” и коства 6 лв..

Златка отново извади силикона на показ

 

Гери-Никол не сподели кой знае какъв костюм, а просто не постави гащи под прилепналия си гащеризон.

Дъщерята на Мара Отварачката бе една от дребното, които облякоха типичен демонски костюм без голотии.

Гери-Никол чества Хелоуин без гащи

Марая – дъщерята на фолк звездата Мария, облече типичен демонски костюм

Инфо: Уикенд

 

Тагове: Галена Азис Хелоуин Марая Златка Райкова Джулиана Гани Гери Никол Преслава Александра Богданска
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР