По всичко личи, че Хари ще взриви нова бомба Може би

...
По всичко личи, че Хари ще взриви нова бомба
Може би
Коментари Харесай

Принц Чарлз трепери от страх заради…

По всичко проличава, че Хари ще взриви нова бомба
Може би няма да е пресилено, в случай че кажем, че принц Чарлз е напът да припадне от боязън около идните събития.

Запознати издават, че е отправил покана към сина си принц Хари да отседнат, дружно с Меган и децата им в дома му по време на визитата им във Англия.
 принц Чарлз
По всичко проличава, че Хари ще взриви нова бомба

Най-големите опасения на принц Чарлз са свързани с идното издаване на записките на Хари. Вече за никого не е загадка, че те са изпълнени с рецензии към мащехата му – Камила Паркър-Боулс.

Принц Чарлз е изразил вяра, че около гостуването на Хари и фамилията му, ще може най-сетне да се срещне онлайн с внучка си Лилибет.
Припомняме, че тя проплака през предишния юни в Калифорния.
В случай, че херцозите на Съсекс одобряват поканата му, това ще е първото им събиране, откогато напуснаха Острова и заживяха в Щатите.

Не може да не отбележим обстоятелството, че поканата на принц Чарлз идва на фона на недоволствата на дребния му наследник. Припомняме, че Хари се жалва, че той и фамилията му ще бъдат лишени от непрекъсната полицейска защита по време на визитата им във Англия.
Мемоарите на сина му при всички положения ще обиден връзките му с Камила
Другото, което поражда съществени страхове у принц Чарлз е фактът, че записките на сина му при всички положения ще обиден връзките му с Камила.
Източник е показал пред английската преса, че принц Хари е предан бранител на починалата си майка и наследството й. Той е безапелационен, че Камила не може да бъде представяна като огромната обич на татко му.

Очаква се Хари да хвърли обществено обвиняване върху Камила за това, което е трябвало да преживее поради нея в ранните си детски години. Той в никакъв случай не е крил, че случилото се е объркало съществено детството му и му е предизвикало тежка контузия.

Чарлз пък на собствен ред се пробва да отбрани със зъби и нокти брачната половинка си. Според него обидни думи към Камила са последното нещо, от което се нуждае кралският двор сега.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР