По всичко личи, че халфът Пол Погба ще напусне Манчестър

...
По всичко личи, че халфът Пол Погба ще напусне Манчестър
Коментари Харесай

Реал или Юве: Погба напуска Ман Юнайтед през лятото

По всичко проличава, че халфът Пол Погба ще напусне Манчестър Юнайтед през идното лято. Интерес към френския полузащитник има от Реал Мадрид и Ювентус, като и двата отбора мощно желаят да вземат в редиците си международния първенец с Франция за 2018-а година, предава Sky в Германия.

26-годишният футболист избира да се причисли към отбора на Зинедин Зидан в Испания, продължава с информациите си медията. Въпреки това, имаше вид „ алените дяволи” да се разделят с играча през зимния трансферен пазар, само че шефовете и щабът на британския отбор са решили, че ще отсрочат договорката до лятото, откакто няма доста свободни футболисти, които биха заменили Погба през януари.

Английските медии обаче не престават да счита, че даже и през лятото прехвърлянето мъчно ще стане факт. Амбициите на Ман Юнайтед са да получат 150 милиона паунда за своя състезател и това не би се трансформирало на нищо на света. Същевременно клубът от северозападна Англия има разлики и с сътрудника – Мино Райола, който докара назад Погба на „ Олд Трафорд” от Юве през лятото на 2016-а година.

Французинът, който е и младеж на Ман Юнайтед, има контракт с отбора до лятото на 2022-а година. През последното лято той призна, че мисли за ново предизвикателство в кариерата си, а Райола довери, че няма да докара никой повече в Манчестър Юнайтед.

През този сезон полузащитникът има осем мача във всички съревнования до момента, защото лекува контузия в глезена.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР