По всичко личи, че Джулиана Гани няма да е традиционната

...
По всичко личи, че Джулиана Гани няма да е традиционната
Коментари Харесай

А половият живот? Джулиана Гани с откровения в началото на осмия месец от бременността

По всичко проличава, че Джулиана Гани няма да е обичайна майка. Всичко стартира от бременността, която беше разкрита едвам два месеца преди на бял свят да се появи първородното ѝ бебче.

Впоследствие разбрахме, че Гани е качила едвам 3 (три!) кг до седмия месец. Което след това се разбра за какво е - тя следва специфичен хранителен и състезателен режим. 

Така да вземем за пример в тренировките си подчертава на извършения за тил, които да подсилят гръбните ѝ мускули, с цел да се оправи по-леко с огромната тежест през края на бременността. Упражненията за стомах пък ги е не запомнила.

В храненето също настъпила смяна. Преди да забременее приемала по 1200 kcal дневно. След това ги нараснала до 1600 kcal, към този момент при започване на осмия месец калориите са 2000.

Виж още: В седмия месец, а е качила едвам 3 кг.?! Джулиана Гани с режим и по време на бременността

А какво се случва в... половия живот на Джулката? Е, всичко си върви по остаряло му, става известно. В поредност от въпроси и отговори с почитателите в Instagram бременната моделка показа, че половият живот не пречи на бременността, в случай че няма експлицитна възбрана на доктор.

А при нея нямало такава и не се лишава от любовни милувки.

Виж още: Ето какъв режим съблюдава Джулиана Гани, с цел да качи едвам 3 кг. за 7 месеца бременност!

Последователите на Гани я попитаха и за какво не демонстрира бременния си стомах. Нейният отговор беше логически - с цел да не е като всички останали бременни, а останалите неща, които споделя, ги споделя, с цел да бъде потребна и на другите бременни дами. 

Виж още: Ето я и бременната Джулиана Гани! С годеника й обясниха за какво са криели, че чакат бебе

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР