По всичко личи, че Джулиана Гани не вижда често сина

...
По всичко личи, че Джулиана Гани не вижда често сина
Коментари Харесай

Питат бръмчалката Джулиана Гани: Кога за последно видя детето си?

По всичко проличава, че Джулиана Гани не вижда постоянно сина си, който няма и 2 година!
Куклата от силикон Джулиана Гани е в развой на бракоразвод и преднамерено разгласява фотоси с мъже, с цел да нервира брачна половинка си Илиян Найденов. Истината обаче е, че нервира по-скоро неутралните хора, които виждат в нея просто една „бръмчалка“.



Плеймейтката с италиански корени пусна фото с следващия си точно на Свети Валентин, с цел да се направи на доста влюбена и щастлива. Коментарите под снимата обаче надали са се харесали на силиконката.

Хората искрено я питат по кое време за последно е видяла детето си и за какво не е с него, вместо да се снима с мъже, които едвам познава. Мнозина я упрекват, че не демонстрира да е добра майка.

„Кога за последно видя детети си, един ден ще съжаляваш, тъй като това момче до теб единствено след някой месец ще ти омръзне, или ти на него, а детенцето е завинаги“, поучават Гани в мрежата.

Тя обаче надали ще се вслуша в препоръките, защото от дълго време е посочила своята егоистична същина. Ако не беше по този начин, нямаше да се развява с мъже из чужбина, до момента в който синът й Давид е болен, както направи при опита за невярност на Илиян.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР