По всичко личи, че актрисата Хазал Кая е против това

...
По всичко личи, че актрисата Хазал Кая е против това
Коментари Харесай

Фериа гласува против Ердоган

По всичко проличава, че актрисата Хазал Кая е срещу това Реджеп Ердоган да ръководи Турция още един мандат.

 

Тя пуснала бюлетина за опозиционния претендент Кемал Кълъчдароглу, след което даде публичност на вота си в Инстаграм. Макар избраникът й да не завоюва на първи тур, има късмет да надделее на балотажа.

 

Екранната Фериа от „ Огледален свят “ от дълго време е съпротива на учредената от Ердоган ръководеща Партия на справедливостта и развиването. Тв звездата постоянно подлага на критика членовете на държавното управление като най-често гневът й е ориентиран към финансовия министър Берат Албайрак и здравният министър Фахретин Коджа, поради това, че отхвърлят да отпускат средства за лекуване на заболели деца.

 

Последното й изригване против властта било след гибелта на хлапе със спинална мускулна недоразвитост, което можело да бъде избавено, в случай че родителите му разполагали с задоволително средства за лечението му.

 

И Халил Ергюн (екранният Али Ръза) от сериала „ Листопад “, също като колежката си поддържа опозиционния претендент за президент. Той е безапелационен, че желае страна, в която да се живее по разпоредбите на демокрацията, а не желаят владичество на страха.

 

Халит Ергенч и Бергюзар Корел (Онур и Шехерезада от „ 1001 нощи “) също не са поддръжници на ръководещия режим в Анкара. Преди години двамата съпрузи даже се включиха в протестите против Ердоган и викаха с цялостни гърла против него.

Инфо: Уикенд

Тагове: Хазал Кая Реджеп Ердоган Кемал Кълъчдароглу Берат Албайрак Фахретин Коджа Халил Ергюн Халит Ергенч Бергюзар Корел
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР