По всичко личи, че 48-годишната звезда не се смущава от

...
По всичко личи, че 48-годишната звезда не се смущава от
Коментари Харесай

Албена Михова натрупа килограми заради сериозен здравословен проблем (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

По всичко проличава, че 48-годишната звезда не се смущава от фигурата си, поради обстоятелството, че бе издокарана с много изрязан бански от две елементи в черно и алено. Русата си коса Михова бе прибрала в нехаен кок.

 

През цялото време тя държеше под око учениците си. Дори ги предизвести да внимават със слънчевите бани и ги инспектира дали се мажат постоянно със слънцезащитен крем. Междувременно организира и няколко телефонни диалога.

 

Прави усещане, че актрисата още веднъж е наляла много. Тя от много време води тежка борба с килограмите, само че уви – безуспешна. Наскоро в свое изявление тя призна, че се е обездвижила след интервенция на тазобезрената й става. Предстои й рехабилитация.

 

Въпреки непотребните сантиметри по талията и здравословните проблеми, чаровната русокоска не се е отчаяла и се старае да гледа с усмивка на живота. А и сега в международен мащаб е известно придвижването за така наречен “бодипозитивизъм ” – т.е. едрото тяло дори минава за секси и има милиони фенове.

 

След интервенцията за промяна на дясната тазобедрена става Албена минала през доста сложен интервал. Признава, че доста от приятелите й са останали в предишното. Само познати или

даже изцяло непознати се поинтересували по какъв начин е, жива ли е, добре ли е, а „ сякаш “ най-близките й я не запомнили.

 

За благополучие, шефът й в Сатирата - Калин Сърменов, постоянно й се обаждал да се осведоми за положението й. Децата от актьорската школа, за които се грижи с доста обич, също били нейна опора и претекст да се възвърне по-бързо. Малцина знаят, че с изключение на за актриса, Албена. има и тапия за учителка в детска градина. Оттам пристигнала концепцията й да се занимава с подрастващи, а детската й школа се радва на огромен триумф.

Синът й Мартин също е избрал да тръгне по нейния път и към този момент има сполучливи изяви на сцената.

Източник: Уикенд

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР