По всичко изглежда, че трансферът на бразилския нападател Велтон в

...
По всичко изглежда, че трансферът на бразилския нападател Велтон в
Коментари Харесай

Нови проблеми: 20-30 000 евро делят бразилеца Велтон от Левски

По всичко наподобява, че прехвърлянето на бразилския нападател Велтон в буксува - " Мач Телеграф " написа през днешния ден, че българският клуб не може да реализира сделка с Ботафого ПБ, който държи правата на футболиста!
Изданието твърди, че " сините " към този момент са се разбрали с Велтон за персоналните му условия, само че бразилците желаят да получат дребна трансферна сума, защото контрактът му изтича през лятото на 2022 година и не желаят да го пуснат напълно без пари.
Споменава се сума от порядъка на 20-30 000 евро, само че старши треньорът Станимир Стоилов е безапелационен в желанието си клубът да не заплаща нито стотинка за входящи прехвърляния, както бе в тази ситуация с левия бек Цунами и централния бранител Ноа Сонко Сундберг.
" Мач Телеграф " добавя, че Левски към този момент е уведомил нападателя Велтон, че в случай че желае да дойде в България, би трябвало самичък да реализира сделка с сегашния си клуб Ботафого!
* През вчерашния ден управлението на " сините " излезе с гневна реакция по отношение на информациите, че е подписал още един спонсорски контракт - прочетете я .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР